---> Küçükken Hayalini Kurduğunuz Meslek ? Polis.
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 22 Kas 2015 #142 ---> Küçükken Hayalini Kurduğunuz Meslek ? itfaiyeci
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 22 Kas 2015 #143 ---> Küçükken Hayalini Kurduğunuz Meslek ? Konu Geyik Forum & Geyik Forumları'na taşınmıştır..
Sibel1 Bayan Üye 22 Kas 2015 #144 ---> Küçükken Hayalini Kurduğunuz Meslek ? Mimar olmayı çok isterdim. Öğretmen oldum, öğretmenliği de çok seviyorum
---> Küçükken Hayalini Kurduğunuz Meslek ? Mimar olmayı çok isterdim. Öğretmen oldum, öğretmenliği de çok seviyorum
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 29 Kas 2015 #145 ---> Küçükken Hayalini Kurduğunuz Meslek ? Pilot olmak. Hala da hayalimdir.
Depending Kayıtlı Üye 12 Ocak 2016 #146 ---> Küçükken Hayalini Kurduğunuz Meslek ? Kaptan olmayı çok arzu ediyordum. Olamadım ama Maviden de vazgeçmedim. Denize kıyısı olmayan şehirlerde duramama gibi bir hastalığa yakalandım
---> Küçükken Hayalini Kurduğunuz Meslek ? Kaptan olmayı çok arzu ediyordum. Olamadım ama Maviden de vazgeçmedim. Denize kıyısı olmayan şehirlerde duramama gibi bir hastalığa yakalandım
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 12 Ocak 2016 #147 ---> Küçükken Hayalini Kurduğunuz Meslek ? Babam gibi Doktor olmak çok istiyordum,olmadı kısmet değilmiş...
---> Küçükken Hayalini Kurduğunuz Meslek ? Babam gibi Doktor olmak çok istiyordum,olmadı kısmet değilmiş...
Cassu Bayan Üye 12 Ocak 2016 #148 ---> Küçükken Hayalini Kurduğunuz Meslek ? Hayaller edebiyat öğretmeni, hayatlar ÇEKO xD
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 11 Mar 2016 #151 ---> Küçükken Hayalini Kurduğunuz Meslek ? Dedektiflik.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Mar 2016 #152 ---> Küçükken Hayalini Kurduğunuz Meslek ? avukat onu olamadım ama dıl pabucc
Earl Freyja Bayan Üye 20 Mar 2016 #154 ---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek Earl Freyja' Alıntı: Psikolog, hala da öyle. Genişletmek için tıkla ... ++
---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek Earl Freyja' Alıntı: Psikolog, hala da öyle. Genişletmek için tıkla ... ++
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 22 Mar 2016 #155 ---> Küçükken Hayalini Kurduğunuz Meslek ? İtfaiyeci..
1HAYATIMBİLEYOK ~ Y O R G U N ~ Kayıtlı Üye 1 Haz 2017 #157 ---> Küçükken Hayalini Kurduğunuz Meslek ? Polis