---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek Polis yilan hikayesi dizisinden ozenmistim xD
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 10 Tem 2013 #121 ---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek Polis yilan hikayesi dizisinden ozenmistim xD
Earl Freyja Bayan Üye 8 Eyl 2013 #124 ---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek Psikolog, hala da öyle.
T TuNa_HaN Kayıtlı Üye 13 May 2014 #129 ---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek bir türlü karar verememişdim hep sorarlardı her seferinde farklı bi şey dedim.. hala da öyleyim sürekli iş değiştiriom ilginç ağaç yaşken eğilio derken bunu kastetmişlermi ki
---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek bir türlü karar verememişdim hep sorarlardı her seferinde farklı bi şey dedim.. hala da öyleyim sürekli iş değiştiriom ilginç ağaç yaşken eğilio derken bunu kastetmişlermi ki
BadMatmazel توغبه Prenses 16 May 2014 #131 ---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek Hemşireydi veya hostes
mavikalem34 Kayıtlı Üye 16 May 2014 #132 ---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek Merhaba. Ya savaş uçağı mühendisi, Yada savas pilotu olmaktı. Uçakla ilgili olmasada Design yapıyoruz. Savaşla da bir ilgisi yok, Çokşükür.:1:
---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek Merhaba. Ya savaş uçağı mühendisi, Yada savas pilotu olmaktı. Uçakla ilgili olmasada Design yapıyoruz. Savaşla da bir ilgisi yok, Çokşükür.:1:
M Massacre Kayıtlı Üye 18 May 2014 #133 ---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek bende savaş pilotu olmak istemiştim
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 9 Eyl 2015 #138 ---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek itfaiyeci
N Nuyageva Bayan Üye 15 Kas 2015 #139 ---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek Her kiz gibi sarkicilik .)