---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek Gazeteci olmak isterdim
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 12 Şub 2012 #104 ---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek avukatt
M Mastor Kayıtlı Üye 9 Tem 2012 #110 ---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek .ümbük olmak isterdim. Çocukluk işte...
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 9 Tem 2012 #111 ---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek Her zaman hayalini kurarım babamada derim bir cafe aç diye Fast Food tarzı. Ama şimdi geliştirdim. PS3 + Nargile olan bir cafe güzel gider Kadıköy veya Tophane tarafında.
---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek Her zaman hayalini kurarım babamada derim bir cafe aç diye Fast Food tarzı. Ama şimdi geliştirdim. PS3 + Nargile olan bir cafe güzel gider Kadıköy veya Tophane tarafında.
LaZZkopateLLa Bayan Üye 9 Ağu 2012 #114 ---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek öğretmenlik,yazarlık veya psikolog... haaLa daha öğretmenlik <3 bu bir aşk
---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek öğretmenlik,yazarlık veya psikolog... haaLa daha öğretmenlik <3 bu bir aşk
Elsa Bayan Üye 9 Ağu 2012 #116 ---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek Turizimci olmak isterdim hep. Büyük bir holdingim olacak, çalışanlarım olacak derdim. Kim derdi ki, Moda Tasarımcısı olacağımı.
---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek Turizimci olmak isterdim hep. Büyük bir holdingim olacak, çalışanlarım olacak derdim. Kim derdi ki, Moda Tasarımcısı olacağımı.
X xtoulouse Bayan Üye 10 Tem 2013 #118 ---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek Doktor şimdi veteriner olucam sanırım
LocKe GururLan Bayan Üye 10 Tem 2013 #119 ---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek Kücüken Öyle Bir Hayalim Yoktu )
AliceWonder Banned 10 Tem 2013 #120 ---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek pastaci olmak istiyordum ve onun üzerine de yogunlastim okul tercihim onun üzerine hayirlisi ile kabul etselerde göstersem marifetimi : )
---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek pastaci olmak istiyordum ve onun üzerine de yogunlastim okul tercihim onun üzerine hayirlisi ile kabul etselerde göstersem marifetimi : )