Uzun zamandır aklımdaydı ama bi türlü acmak kısmet olmamıstı .)
Şimdi düsündüm de benimde bi günlüğüm olsun.. Aklıma geldikce |...Fırsat buldukca...| yazıcam
p
Immm.. Sevgili Günlük,
Aslında sana günlük dememem lazım her gün yazmıcam haftalık,aylık,yıllık desem de sacma olcak ben sana bi isim bulıım en iisi
p
Bidaha ki gelisimde isminle hitap ederm buarada bana biraz izin ver düsünmem için tamammı
p
Dün aksam uyuyamadım bi sağa dön bi sola dön.. Helak oldum sıcaktan walla
p
Biraz dalmısım sabaha karsı sahura kalktım telefona bi baktım aa DF'un biricik modu Kontes'ten mesaj gelmis uyku sersemi cvp atmayı unutmusum sabah yazmak zorunda kaldım :67:
sonra bugün temizlik günümdü anneme yardım ettim ev tertemiz oldu walla
p
film izledim bitane cok sacmaydı.. evimde uzaylı var adı 2009 yapımı tawsiye ediyomuyum ı ııhh xD
sonra DF girdim konu actım biraz millete faydamız dokunsun öyle deilmi? =)
az öncede iftar yaptık yemek yedim ve konuyu acmaya karar verdm..
kısacası cok ama cok basit bir gün.. Konu baslığına gelince seninle alakası yok sadece farklı bişi olsun die öle
p
ilk günden yeter bu kadar.. bi dahaki gelişime kadar kendine cok ii bak
p
adiossss
p
Şimdi düsündüm de benimde bi günlüğüm olsun.. Aklıma geldikce |...Fırsat buldukca...| yazıcam
Immm.. Sevgili Günlük,
Aslında sana günlük dememem lazım her gün yazmıcam haftalık,aylık,yıllık desem de sacma olcak ben sana bi isim bulıım en iisi
Bidaha ki gelisimde isminle hitap ederm buarada bana biraz izin ver düsünmem için tamammı
Dün aksam uyuyamadım bi sağa dön bi sola dön.. Helak oldum sıcaktan walla
Biraz dalmısım sabaha karsı sahura kalktım telefona bi baktım aa DF'un biricik modu Kontes'ten mesaj gelmis uyku sersemi cvp atmayı unutmusum sabah yazmak zorunda kaldım :67:
sonra bugün temizlik günümdü anneme yardım ettim ev tertemiz oldu walla
film izledim bitane cok sacmaydı.. evimde uzaylı var adı 2009 yapımı tawsiye ediyomuyum ı ııhh xD
sonra DF girdim konu actım biraz millete faydamız dokunsun öyle deilmi? =)
az öncede iftar yaptık yemek yedim ve konuyu acmaya karar verdm..
kısacası cok ama cok basit bir gün.. Konu baslığına gelince seninle alakası yok sadece farklı bişi olsun die öle
ilk günden yeter bu kadar.. bi dahaki gelişime kadar kendine cok ii bak
adiossss