Aslında çok çalışkan bi kızsın ama niye çalıştırmıyolar seni :S Yurt ortamında mı zor oluyo eve çıksan daha rahat edersin belki.. Ya da Uludağ Üniversitesine geçiş yapsan?
Senin bu yazdıklarını görünce seneye için korkmaya başladım inan ki. Napcam ben ya. Allah sana da yardım etsin kurtarsın bir an önce canım..
Kuzumm benim ya bitsin artık senin şu sıkıntıların..
Bu durumuna çok üzülüyorum. Takma diyorum çünkü yapabileceğim yada diyebileceğim başka hiçbirşey yok
Elimden birşey gelse keşke.. Takmamak elde değil tabiki ama lütfen üzmemeye çalış kendini..
Ve her zaman bir telefon kadar uzağındayım ne zaman istersen seni dinlerim kardeşlerin en özeli sabret herşey güzel olacak bir gün..
Ah kuzum ah sabret elbet herşey düzelecektir
Düzelir düzelir sıkma canını
var ya en çokta yanında olamamak koyuyor. sıkıntılı olduğunu çok iyi biliyorum. ama bir türlü knouşamıyoruz..
canım hep ne derim ben ? şu hayatta 'SENSİN' önemli olan.. ailen dışında kimin için yaşayacaksın birde sevdiğin yoksa ?
ama sorunu biliyorum. yani gecen gün anlattığın şeylerle alakalı bir durumsa ki eminim onunla alakalı yani üzülme desemde olmayacak biliyorum.
ama yurttan çıkma derslerine odaklan zor biliyorum. aklın başka yerdeyken heleki moralin bozukken acı cekerken çok zor.. ama yaz okuluna kalmandan o şehirde biraz daha zaman gecirmen daha mı iyi ?
bunlarıda düşün. yazın yaz okuluna kalmamak için çalış. ailenin yanında olmak için o sıcak yuvanda kalmak için çalış ..
herşey bizim için unutma dertlerde sıkıntılarda acıda mutlulukta.. Rabbim kimseye taşıyamayacak yük - dert vermez. bunları düşün. ve mutlu olmaya çabala
Seviliyorsun unutma.
(
eveet son günlerde yasadığım en güzel günlerden biriydi. bu kadar sıkıntı üstüste gelince iyi bir haberi 4gözle bekliyor insan
bundan yaklasık 2 hafta önce okulda bi duyuru vardı. kara ve su ekosisteminde dünyanın en iyileri okulumuza gelecek ve deneyimlerini paylasacaktı. arazi calısmaları vardı ve buna secilebilmek mesleki acıdan güzel bişeydi. 15 kişilik kontenjan vardı ve not ortalamasına göre seciliodu kişiler. yaptım basvuruyu ve bugün cvp geldi. eveeeeeet secilmisim xD
dersteyken çağırıldım ve hocaların yanına gittim ingilizcem pek iyi değildir aslında ama iletisimi sağladık zorda olsa biri amerikalı diğeri çek olan 2 profösörle tam 1 hafta boyunca calısıcam
bu süre zarfı sonunda referansım için belge de veriyolar is bulma acısından müthis bi deneyim cünkü bu adamları biyoloji dalında dünyada tanımayan yok.
hadi bakalım bizi neler beklio zamanla görücez
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.