---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Çikolata xD
'-DamLa Bayan Üye 21 Ağu 2011 #221 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Çikolata xD
OlDsToNeGirL Banned 22 Ağu 2011 #222 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? annecihiiimmmmm ablalarimmmmm kankam bahar
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? annecihiiimmmmm ablalarimmmmm kankam bahar
karagümrük Kayıtlı Üye 22 Ağu 2011 #223 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Asi ruh
Yitirilen Banned 22 Ağu 2011 #224 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? O.
LocKe GururLan Bayan Üye 23 Ağu 2011 #225 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Ablam
Mizu Bayan Üye 23 Ağu 2011 #226 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Ben yalnız kalmak isterdim ama genede birini çağırıcaksan ..Annemi çağırırdım . O iyi gaza getiriyor insanı .
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Ben yalnız kalmak isterdim ama genede birini çağırıcaksan ..Annemi çağırırdım . O iyi gaza getiriyor insanı .
CasualCan Bayan Üye 23 Ağu 2011 #227 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Casual... ama artık sadece ruhen yanımda olabiliyor.
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Casual... ama artık sadece ruhen yanımda olabiliyor.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 23 Ağu 2011 #228 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Annem
Sevda'Lı Bayan Üye 23 Ağu 2011 #229 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Kankaaa'm. Sevil'im. En iyi o rahatlatır beni. Hep onun omzunu ıslatmışımdır..
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Kankaaa'm. Sevil'im. En iyi o rahatlatır beni. Hep onun omzunu ıslatmışımdır..
Ares45 Kayıtlı Üye 29 Ağu 2011 #230 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? kankamın olmasını ısterım...
nAdyA Banned 29 Ağu 2011 #231 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? CaSuaL @' Alıntı: Yalnızlık Sadece Genişletmek için tıkla ... aynen
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? CaSuaL @' Alıntı: Yalnızlık Sadece Genişletmek için tıkla ... aynen
'-DamLa Bayan Üye 29 Ağu 2011 #232 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Rabia.
mavim Bayan Üye 4 Eki 2011 #233 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? kardeşimi
Amor Bayan Üye 3 Ocak 2012 #234 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Annem.
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 3 Ocak 2012 #235 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Dayım .. Sonrası Zaten Kafamız GüzeL.
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Dayım .. Sonrası Zaten Kafamız GüzeL.
Gözde' Bayan Üye 3 Ocak 2012 #236 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? metin , iyi destekçi
parpali Banned 3 Ocak 2012 #237 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? annem
Gözde' Bayan Üye 3 Ocak 2012 #238 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? kuzenim
D 'DiLek Bayan Üye 3 Ocak 2012 #239 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Ablam
parpali Banned 3 Ocak 2012 #240 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? ablalarım