---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? rabia (:
'-DamLa Bayan Üye 14 Şub 2011 #181 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? rabia
'Gülümse :D Prenses 14 Şub 2011 #182 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? annem veya pelinn
R RaPizM^^ Bayan Üye 15 Şub 2011 #183 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? böyle anlarda yanlız olmak en iyisi
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? böyle anlarda yanlız olmak en iyisi
A Adelia Bayan Üye 19 Şub 2011 #184 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? kendimi kötü hissetmeme sebep hep vefasız yarim olur ama ynede onu isterim ne ilginç dmi
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? kendimi kötü hissetmeme sebep hep vefasız yarim olur ama ynede onu isterim ne ilginç dmi
İnci 1907 Prenses 24 Şub 2011 #185 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? odam , karanlık bir ortam belki müzik ve ben
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? odam , karanlık bir ortam belki müzik ve ben
G Gülümse. Bayan Üye 24 Şub 2011 #186 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Tek mesajım yeter
'-DamLa Bayan Üye 24 Şub 2011 #187 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? '-DamLa' Alıntı: rabia Genişletmek için tıkla ... .
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? '-DamLa' Alıntı: rabia Genişletmek için tıkla ... .
kalbinisinebak Bayan Üye 28 Şub 2011 #188 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? kaybolucağım biryerlere gidip yalnız kalırım hep öyle yaparım ağlarken yalnız kalmak isterim
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? kaybolucağım biryerlere gidip yalnız kalırım hep öyle yaparım ağlarken yalnız kalmak isterim
Morfin Bayan Üye 28 Şub 2011 #189 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Yalnız kalmak isterim böyle zamanlarda. Deniz kenarında kayalık bi yere gidip tek başıma içerim. Telefonumu falanda kapatırım.
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Yalnız kalmak isterim böyle zamanlarda. Deniz kenarında kayalık bi yere gidip tek başıma içerim. Telefonumu falanda kapatırım.
TatLImeLek Bayan Üye 28 Şub 2011 #190 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Annem...
kalbinisinebak Bayan Üye 28 Şub 2011 #191 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? mervem
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 28 Şub 2011 #192 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? tek olmayı tercih ederim
perimsi Bayan Üye 28 Şub 2011 #193 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? genelde kimseyi istemem yanımda .s
'Gülümse :D Prenses 28 Şub 2011 #194 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? bu aralar acılarıma tek başıma göğüslemeye çalışıyorum...
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? bu aralar acılarıma tek başıma göğüslemeye çalışıyorum...
Sibel1 Bayan Üye 5 Nis 2011 #195 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? kendimi kötü hissetmeme neden olan kişinin yanımda olmasını isterdim
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? kendimi kötü hissetmeme neden olan kişinin yanımda olmasını isterdim
'-DamLa Bayan Üye 8 Nis 2011 #196 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? rabia
A amurdad Bayan Üye 29 Haz 2011 #197 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Kübrammmm <3
LaZZkopateLLa Bayan Üye 29 Haz 2011 #198 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? genelde yalnız kalmak ama olursada kuzenm veya gruptan arkadaşlarım
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? genelde yalnız kalmak ama olursada kuzenm veya gruptan arkadaşlarım
ashli Bayan Üye 29 Haz 2011 #199 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Annem...
LocKe GururLan Bayan Üye 29 Haz 2011 #200 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Ablam