---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Merve.
Rock SouL Kayıtlı Üye 30 Haz 2011 #201 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Merve.
A Adelia Bayan Üye 5 Tem 2011 #202 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Kimse..
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 5 Tem 2011 #203 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Yalnızlık Sadece
OlDsToNeGirL Banned 5 Tem 2011 #204 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Annem we ablam
Allons-y Kayıtlı Üye 5 Tem 2011 #205 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Eylem'im
ohlin Bayan Üye 5 Tem 2011 #206 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Babam..İmkansızlık..
SLd Bayan Üye 5 Tem 2011 #207 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Kuzenim . Çünkü derdimden anlayabilen tek kişi o nerdeyse ...
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Kuzenim . Çünkü derdimden anlayabilen tek kişi o nerdeyse ...
iSTiSNa Bayan Üye 5 Tem 2011 #208 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? konuşabileceğim, beni dinleyecek herhangi biri..
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? konuşabileceğim, beni dinleyecek herhangi biri..
endLesS Webmaster 5 Tem 2011 #209 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Tamam Esra ver ev adresini xD
iSTiSNa Bayan Üye 5 Tem 2011 #210 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? xD
LaZZkopateLLa Bayan Üye 5 Tem 2011 #211 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? şu an kötüyüm ama kimin yanımda olmasını istediğim konusunda pek bi fikrim yok
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? şu an kötüyüm ama kimin yanımda olmasını istediğim konusunda pek bi fikrim yok
BravehearTs Kayıtlı Üye 5 Tem 2011 #212 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? mantı
N ` nazLı .. Bayan Üye 5 Tem 2011 #213 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Annem
ohlin Bayan Üye 6 Tem 2011 #214 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? babamı istiyorum belki son kez görmek hep kötüyüm ve o hep yok..
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? babamı istiyorum belki son kez görmek hep kötüyüm ve o hep yok..
AySe^^ Bayan Üye 6 Ağu 2011 #215 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? O yetiyor.
Denizedogru Bayan Üye 21 Ağu 2011 #216 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Ali,dert köşem o benim
eternal Banned 21 Ağu 2011 #217 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Can'ım ..
PoLLyanna Bayan Üye 21 Ağu 2011 #218 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Babaammm
ashli Bayan Üye 21 Ağu 2011 #219 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? Annem....
M Merve ~ Bayan Üye 21 Ağu 2011 #220 ---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? moralim bozuk olduğunda kimseyi istemem .
---> Kendini Kötü Hissettiğinde Yanında Olmasını İstediğin Kişi ? moralim bozuk olduğunda kimseyi istemem .