hahahahahaha kendimi düşünemiyorum :D
G Gülümse. Bayan Üye 30 Nis 2010 #2 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Çıkardımmm. Gencim güzelim neden çıkmıyım ki p Benden güzelini mi bulucamm xD Son düzenleme: 30 Nis 2010
---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Çıkardımmm. Gencim güzelim neden çıkmıyım ki p Benden güzelini mi bulucamm xD
iSynkR Kayıtlı Üye 1 May 2010 #5 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Bi Yndn Çıkarm Bı Yndn çkmam
cadica Bayan Üye 11 May 2010 #7 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] hyr aynı benden bitane daha ve benle mi ben katlanamazdım allah nişanlıma sabır vermiş de bana katlanıo
---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] hyr aynı benden bitane daha ve benle mi ben katlanamazdım allah nişanlıma sabır vermiş de bana katlanıo
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 11 May 2010 #8 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Çıkardım tabiki p
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 11 May 2010 #9 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Çıkmazdım Direk evlenirdim p
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 11 May 2010 #10 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] yok..
ashli Bayan Üye 26 May 2010 #12 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Hayır katlanamazdım
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 26 May 2010 #13 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] HayıR Çıkmazdım.
D dilaraaks Bayan Üye 26 May 2010 #14 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Hayır, çıkmazdım.
FoX Kayıtlı Üye 5 Tem 2010 #17 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] çıkarmıydım bilmiyorum
~~~SeNa~~ Bayan Üye 5 Tem 2010 #19 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] evet çıkardımm tabiii bunun gibi bi güseLi bulmuşşumm çıkardım vLLa
---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] evet çıkardımm tabiii bunun gibi bi güseLi bulmuşşumm çıkardım vLLa
HèL¡N Bayan Üye 5 Tem 2010 #20 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] ßaşka işim kalmadı kendimle çıkacam...