---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Kendimden başka kimse bakmaz bana zaten :Ç
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 19 Eyl 2012 #61 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Kendimden başka kimse bakmaz bana zaten :Ç
D 'DiLek Bayan Üye 19 Eyl 2012 #62 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Kendimden güzelini mi bulcam, tabiki cikarim p
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 19 Eyl 2012 #63 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] hiç çekemem kendimi. Çıkmazdım :d
mavikalem34 Kayıtlı Üye 20 Eyl 2012 #64 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Elbette çıkardım. Benim gibi çöpsüz üzüm nerede!!!. Çok güzel bir konu. tebrik ederiz. Saygılar.:4: Son düzenleme: 23 Eyl 2012
---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Elbette çıkardım. Benim gibi çöpsüz üzüm nerede!!!. Çok güzel bir konu. tebrik ederiz. Saygılar.:4:
BadMatmazel توغبه Prenses 1 Kas 2015 #65 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Evet çıkardm
furkanndogu Kayıtlı Üye 1 Kas 2015 #66 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] :m15:sanırım kahrımı bende çekemezdim...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 1 Kas 2015 #68 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] sabırlı olsaydım evet
Heulwen Kayıtlı Üye 1 Kas 2015 #69 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] çıkardım, çünkü canım kendim :R
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 1 Kas 2015 #70 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] ne işim olur çekemezdim kendimi
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2015 #71 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] trip atmıycaksa çıkarım
N Nuyageva Bayan Üye 2 Kas 2015 #72 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Cikmazdim cok kuralciyim,alinganim,inadim.
G Gökbörü Kayıtlı Üye 2 Kas 2015 #73 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Bu nasıl bi soru laa..? Çıkmazdım heralde Son düzenleme: 4 Kas 2015
mortal00 Kayıtlı Üye 2 Kas 2015 #74 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Yakışıklılığıma dayanamazdım çıkardım heralde xD
K kararanay Banned 21 Ara 2015 #76 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] çıkmamak için bir sebep olduğunu düşünmüyorum. ne güzel geçirdik benle
---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] çıkmamak için bir sebep olduğunu düşünmüyorum. ne güzel geçirdik benle