---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] olabilir tabi neden olmasın
kedimaya Bayan Üye 5 Tem 2010 #21 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] olabilir tabi neden olmasın
aÇeLya Bayan Üye 5 Tem 2010 #22 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Çıkardım tabiside nie çıkmayayım ki
FatoSS Bayan Üye 6 Tem 2010 #23 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Kız ruhlu erkek ne çıkması be kalıbıma tükürürdüm.. :11:
---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Kız ruhlu erkek ne çıkması be kalıbıma tükürürdüm.. :11:
sıpsévdyy Banned 6 Tem 2010 #24 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] çıkardım çünkü ; sevmesini bilLiyorum :R
R RaPizM^^ Bayan Üye 11 Tem 2010 #25 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] cıkardım.. kendimide seviorum cevremdekileride
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 3 Ağu 2010 #26 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Deli severim böylesini nerden bulucam çıkardım Belki yani sanırım ahaha Nazım tribim de hiç çekilmez ama
---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Deli severim böylesini nerden bulucam çıkardım Belki yani sanırım ahaha Nazım tribim de hiç çekilmez ama
Morfin Bayan Üye 28 Şub 2011 #28 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Hayır,aklımı peynir ekmekle yemedim katlanılır mı bana be.
---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Hayır,aklımı peynir ekmekle yemedim katlanılır mı bana be.
deLi_dü$ Bayan Üye 30 Nis 2011 #30 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] kesinlikleee dönüp bakmazdım bile kendimee tam bela çünkü) Bana katlanabilmk ayrı bi yetenek gerektiriyor
---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] kesinlikleee dönüp bakmazdım bile kendimee tam bela çünkü) Bana katlanabilmk ayrı bi yetenek gerektiriyor
Nuri alco Banned 30 Nis 2011 #31 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Çıkardım.Çünkü;İnsana değer veriyorum,insana karşı önyargılarım yok,insanı boğmam,sevmeyi biliyorum...
---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Çıkardım.Çünkü;İnsana değer veriyorum,insana karşı önyargılarım yok,insanı boğmam,sevmeyi biliyorum...
'-DamLa Bayan Üye 30 Nis 2011 #32 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] çıkardım çünkü sevmesini biliyorum.
immortaL* Bayan Üye 30 Nis 2011 #33 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Bu hatayı yapmazdım.
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 30 Nis 2011 #34 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Çıkmazdım.
Nuri alco Banned 30 Nis 2011 #35 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] BiRivayet' Alıntı: Çıkmazdım. Genişletmek için tıkla ... Kendini kaçırma panpa. Çık derim hani.Peşinde koşanlar varken.
---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] BiRivayet' Alıntı: Çıkmazdım. Genişletmek için tıkla ... Kendini kaçırma panpa. Çık derim hani.Peşinde koşanlar varken.
G Gülümse. Bayan Üye 30 Nis 2011 #36 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Ahaha tabii ki çıkarım. Benden daha iyisini mi bulucam xD
---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Ahaha tabii ki çıkarım. Benden daha iyisini mi bulucam xD
Nuri alco Banned 30 Nis 2011 #37 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] canSu^^' Alıntı: Çıkardımmm. Gencim güzelim neden çıkmıyım ki p Benden güzelini mi bulucamm xD Genişletmek için tıkla ... Sen zaten yorum yapmışsın.
---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] canSu^^' Alıntı: Çıkardımmm. Gencim güzelim neden çıkmıyım ki p Benden güzelini mi bulucamm xD Genişletmek için tıkla ... Sen zaten yorum yapmışsın.
G Gülümse. Bayan Üye 30 Nis 2011 #38 ---> Karşı Cinsten Olsan Kendinle Çıkarmıydın? :] Bir daha yapmak istedi canım xD