Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. guzel sayfa
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Ocak 2017 #1,961 Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. guzel sayfa
Deniz kızı Bayan Üye 3 Ocak 2017 #1,962 - mumları izleme beni izle. belki erimem ama, izle. + seni izlersem ben eririm.
Deniz kızı Bayan Üye 3 Ocak 2017 #1,964 Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. Tesekkür ederim bal :R
Deniz kızı Bayan Üye 2 Mar 2017 #1,969 Katiliniz bir gün vicdanını rahatlatmak için tekrar yanınıza gelecektir.
Deniz kızı Bayan Üye 5 Mar 2017 #1,972 Şairin de dediği gibi; Kıymet bilmeyenleri kendileriyle baş başa bırakın.
Deniz kızı Bayan Üye 5 Mar 2017 #1,974 Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. Bıraktın mı kendini hiç? Oluruna değil de bir başkasına.
Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. Bıraktın mı kendini hiç? Oluruna değil de bir başkasına.
Deniz kızı Bayan Üye 5 Mar 2017 #1,976 Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. Eskiden olsa ağlardım belki şimdi sadece etrafı izliyorum.
Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. Eskiden olsa ağlardım belki şimdi sadece etrafı izliyorum.
Deniz kızı Bayan Üye 5 Mar 2017 #1,978 Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. unutmazsan delireceğin şeyler olacak
Deniz kızı Bayan Üye 5 Mar 2017 #1,979 + ömer, ne yapıyorsun orda? - olgunlaşıyorum duru,ama madem sen oradan bakıyorsun çiçek açayım daha iyi.
+ ömer, ne yapıyorsun orda? - olgunlaşıyorum duru,ama madem sen oradan bakıyorsun çiçek açayım daha iyi.
Deniz kızı Bayan Üye 5 Mar 2017 #1,980 Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. İnanma pencerelere bayım. Gece hepsi ayna oluyor..
Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. İnanma pencerelere bayım. Gece hepsi ayna oluyor..