-Kadınız,Bilmeden Seviyoruz.
Deniz kızı Bayan Üye 31 Ara 2016 #1,943 Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. Onca derdin arasından gülüyorsun.
Deniz kızı Bayan Üye 31 Ara 2016 #1,945 Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. Duvarları falan yumruklamışsın ama elindeki kan hiçbir şeyi ifade etmemiş, yüreğinin yanında.
Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. Duvarları falan yumruklamışsın ama elindeki kan hiçbir şeyi ifade etmemiş, yüreğinin yanında.
Deniz kızı Bayan Üye 31 Ara 2016 #1,947 Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. Kıyısında dolaştığınız o şey deniz değil uçurumdu.
Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. Kıyısında dolaştığınız o şey deniz değil uçurumdu.
Deniz kızı Bayan Üye 31 Ara 2016 #1,948 Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. Düşünsenize; odasının tavanı fotoğraflarınızla doluymuş.
Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. Düşünsenize; odasının tavanı fotoğraflarınızla doluymuş.
Deniz kızı Bayan Üye 3 Ocak 2017 #1,953 Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. Tamam belki seninle mutsuzduk, ama ben gidip kimseyle mutlu olmayı aklımın ucundan bile geçirmedim.
Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. Tamam belki seninle mutsuzduk, ama ben gidip kimseyle mutlu olmayı aklımın ucundan bile geçirmedim.