Jem Bey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Jem Bey

Ev almak için biriktirdiğim bütün parayı harcadım.. Gerçi harcamasaydım da ev alamazdım.. 100 liraya hangi evi alacan..

---> Jem Bey

iPhone 5s aldım canım, bu eskisini de kardeşime vericem. Yani diyor ki; para var huzur var.

---> Jem Bey

Ben 3200 lira verip iPhone 5s alsam evdeki bulaşıkları yıkamasını da beklerim telefondan

---> Jem Bey

Nasıl olsa iPhone 6s çıkacak neden 5s alayım ki? Hiç akıl yok bu millette.. (KENDİNİ KANDIRDI)

---> Jem Bey

+Askim nerdesin?
-Cuma namazındayim askim
+Napiyosun orda
-Namaz kılıyorum askim
+Tamam askim
-Tamam askim

Bu ne olum??

---> Jem Bey

Uzaylılar tarafından kaçırılsa, 'uzaylılarla ufo qeyfi ;)' diye paylaşımda bulunacak insanlar var..

---> Jem Bey

Bülbülü altın kafese koymuşlar, bana artık bülbül değil bülbül bey diyeceksiniz demiş.

---> Jem Bey

Otobüste kız;
+pardon orta kapıyı açar mısınız?
+ay duymadı galiba :d

Yardımsever camış;
-Gaptaaaan orta gapıııııııı.

---> Jem Bey

Yan komşunun wireless adı 'AzYedeKendineİnternetAl'. üst komşunun ki ise 'paraVarHuzurVar' ..Resmen tımarhaneye döndü burası. Taşınıcam.

---> Jem Bey

Çocuğun adı süleyman bir de babası dalga geçer gibi sülüman kak bi su getir diyo amk.

---> Jem Bey

Çoktandır yazmıyor, yazarsa cevap vermicem.. Bayağı oldu yazarsa neden geç cevap verdiğini sorucam... Yazarsa ağzıLAN YAZDI ALLAH'IMA YAZDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri