Jem Bey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Jem Bey

Kanka sen Vine çekme istersen yaa. Boşver. Sen tweet at.. Yani ne bileyim Vine'ını izleyince gerizekalı olduğunu düşünüyorum..

---> Jem Bey

Yok futbol bilen kız bir adım önde, yok ugg giyen kız iki adım geride. Kız seçmiyor yarışma yapıyor sanki ********.

---> Jem Bey

Çirkin kız fotoğrafı yoktur, güneş gözlüğü takmadan çekilmiş fotoğraf vardır

---> Jem Bey

Lan biz kontörün hayvan gibi pahalı olduğu dönemlerde çağrı atarak anlaşan insanlardik.. neyin imkansızlığından bahsediyo bu millet?

---> Jem Bey

Takı takma törenlerinde kimin ne taktığını aklında tutan teyzelerdeki hafıza gücü hiçbir elektronik cihazda yok

---> Jem Bey

Misafir çocuğu abi bilgisayar çalışıyo mu dedi yok işsiz dedim hala bön bön suratıma bakıyo

---> Jem Bey

Az önce kendimi "Alarko kombi gerçek kombi gerçek konforr" derken buldum. Şu an kendimi gerizekalı gibi hissediyorum..

---> Jem Bey

Sonra döndüm ve dedim ki; Şinanay yavrum şinanay nay. Hoppa şina şinanay şinanay nay

---> Jem Bey

Ünlü Türk düşünür Sezen Aksu'nun da dediği gibi; Şinanay yavrum şinanay nay. Hoppa şina şinanay şinanay nay

---> Jem Bey

Kızlı erkekli aynı ortamda yakınlaşmak madem yasak o zaman en önce Metrobüs'e bir çözüm bulun Başbakanım. Hadi bulun, bekliyorum.

---> Jem Bey

Bırak gitsin ! dönerse senindir, dönmezse kesin İstanbul trafiğine yakalanmıştır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri