Jem Bey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Jem Bey

Millet kışlık montunda para bulur sevinir. Ben ise sertleşmiş peçete buluyorum. Fakirliğin gözü kör olsun.

---> Jem Bey

Türkiye'de insan başına düşen sevgili sayısı 8 miş. Ben insan mı değilim, yoksa Türkiye diye başka bi yerde mi yaşıyorum. Anlamadım gitti.

---> Jem Bey

Adam bio'ya "zoru başarırım. İmkansız zamanımı alır :)" yazmış. Dinazor s... için sana bi yıl süre veriyorum o.ç. hadi yap bekliyorum hadi

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Jem Bey

- Kanka bu nasıl açılıyor?
+ Lan bırak bi şeyi beceremiyosun. Şimdi bak bu böyle ... (KIRDI)

---> Jem Bey

Bugün de onun Twitter profiline, whatsappta last seenine, baktın demi? Tebrikler canım kafayı yemeye biraz daha yaklaştın..

---> Jem Bey

Kaç yıldır diş macunu reklamı izliyorum tek öğrendiğim şey, diş eti kanaması diş eti hastalığının da habercisidir.

---> Jem Bey

Polis öğrenci evlerini basıp kız var mı diye kontrol edecekmiş. Bizim evde tek kız var Filiz, o da makarna

---> Jem Bey

Az önce sordum sarı çiçeğe annen baban var mı diye.. Şu an akıl hastanesine götürülüyorum..

---> Jem Bey

MessageMe'de aradığını bulamayan genç BBM'de de ekmek çıkmadığını görünce umudunu bir sonraki uygulamaya sakladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri