İz Bırakan Kitap Cümleleri..

---> İz Bırakan Kitap Cümleleri..

-Olric
-Efendimiz
-Dinvedevletişleriniayırıyorum​ olric. Din ve devlet işleri.
Oh be rahatladım
-İyi misiniz efendimiz ?
- İyiyim olric

"Yaşıyorum, beni meşgul etmeyin.
Bu bir cümledir. Fakat isterse dize de olabilir, özlü söz de.
İnsan da böyledir.
Ne isterse olabilir, hatta insan bile olabilir."

~Ibrahim Tenekeci~

Afedersin hemşo bu kitap elinde var mı acaba ?

ne yazıkki.. ama cok merak ediyorum temin edicem kısa zamanda :)

Güzel kalan yaralar vardır. Sende benim artık ancak izi belli olan, zaman zaman yanlış bir dokunuş yada mevsimsiz bir yağmurla sızlayan ama hep güzel kalan yaramsın. Ne zamandır onla birlikte yaşamaya çalışıyorum, bunu öğrenmeye. Senin imgen, yaşamda değilde, kimi şiirlerde bulabildiğim bir boyut veriyor bana..

-Sen Olsaydın Yapmazdın, Biliyorum// Kürşat Başar-

ne yazıkki.. ama cok merak ediyorum temin edicem kısa zamanda :)

Güzel kalan yaralar vardır. Sende benim artık ancak izi belli olan, zaman zaman yanlış bir dokunuş yada mevsimsiz bir yağmurla sızlayan ama hep güzel kalan yaramsın. Ne zamandır onla birlikte yaşamaya çalışıyorum, bunu öğrenmeye. Senin imgen, yaşamda değilde, kimi şiirlerde bulabildiğim bir boyut veriyor bana..

-Sen Olsaydın Yapmazdın, Biliyorum// Kürşat Başar-

bi kütüphaneye uğrarsanız elde edersiniz :)
Ben aldım okuyorum şu anda

en kısa zamanda okucam :)

Rüyalarında ve masallarında başka başka hayal dünyalarının tadını çıkaranlar, bunun bedelini uyandıklarında hala aynı dünyada olmanın tahammül edilemez hafifliği ile öder.

Kayıp yüzyılın prensesi

Selim gibi, günlük tutmaya başlayalım bakalım. Sonumuz hayırlı değil herhalde onun gibi. Bu defteri bugün satın aldım. Artık Sevin olmadığına göre ve başka kimseyle konuşmak istemediğime göre, bu defter kaydetsin beni; dert ortağım olsun. "Kimseye söyleyemeden, içimde kaldı, kayboldu," dediğim düşüncelerin, duyguların aynası olsun. Kimse dinlemiyorsa beni - ya da istediğim gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım insanlar! Sonunda, bana, bunu da yaptınız

Oğuz Atay - Günlük

”tanık koruma programına alındığımı söylemek için aradınız sanıyorum,” dedim. “tabii estetik ameliyatla yüzümün değiştirilmesi gerekecek. her zaman walter matthau’nun yüzüne sahip olmayı istemişimdir.”

Alper Canıgüz - Oğullar ve Rencide Ruhlar.

(ksinlikle tavsiye )

Yalan mı söyledin göz göre göre
Ne zaman dolacak verdiğin süre
Gönülden gördüğüm takvime göre
Aldığım her nefes bir gün sayılır

Cemal Safi

”tanık koruma programına alındığımı söylemek için aradınız sanıyorum,” dedim. “tabii estetik ameliyatla yüzümün değiştirilmesi gerekecek. her zaman walter matthau’nun yüzüne sahip olmayı istemişimdir.”

Alper Canıgüz - Oğullar ve Rencide Ruhlar.

(ksinlikle tavsiye )
Aricam bunu :)

"Belalı bir med cezir bu şehir. Uzağındayken onu düşünmeden yapamadığım, içindeyken kendimi ondan uzaklaştırdığım örselenmiş bir aşk gibi daimi bir çekişme, didinme, mücadele.."

' Elif Şafak.. / Med cezir

Sesini değil, sözünü yükseltmeli insan. Çünkü gök gürültüleri değil, yağmurlardır yaprakları yaşartan...
[Mevlana C.R]

"Kaç hayat yaşayınca yorulur insan ? Kaç seneden sonra yaşlı, kaç hezimetten sonra bezgin, kaç sevdadan sonra kalpsiz, kaç kelimeden sonra lal olur kişi?

' Elif Şafak.. / Firarperest

Akşamlar bir roman gibi biterdi.
Jesabel kan içinde yatardı
Limandan bir gemi giderdi
Sen kalkıp ona giderdin..
Atilla ilhan- Ayşe sarısayın-Karakalem resmlerden alıntı..

" Bir şizofrendim artık.. Yalanlar söylüyordum, hem sana hem de ona ... Kendimi tanıyamaz olmuştum. Hangisi bendim? Birbirinden nefret eden ve birbirinin varlığına tahammül edemeyen bu iki benlikle yalnız kaldığımda çıldıracak gibi oluyor, ağır ağır ruhumu öldürüyordum.. "

' Cezmi Ersöz.. / Şizofren Aşka Mektuplar

Kimi sevsem, onun hep uzakta bir sevdiği vardı, unutamadığı ilk aşkı ya da onu terk edip giden sevgilisi... Kimi derinden sevsem, o da bir başkasını derinden hatırlardı. Öylesine çok sevdim ki onları, başkalarına duydukları sevgiyi anlatmalarını, sessizce, içim acıyla kanayarak dinledim. Beni yitirmekten hiç korkmadılar: çünkü onlara göre fazla iyiydim;bu yüzden ilk anda vazgeçilebilirdi benden.(K.T)

" Ruhumdaki düğümler fazlasıyla sıkı. Kimsenin onları çözecek kadar ince tırnakları yok. Bense çoktan vazgeçtim tırnaklarımı uzatmaktan."

' Hakan Günday.. / Kinyas ve Kayra

En mutlu anında bi rüzgar eser de, burnuna o'nun kokusu gelir ya. İşte o'nunla aynı parfümü kullananların Allah belasını versin.

*M.Mungan

"Bir gün duvara bir resim asmak gelmedi mi içimden? Ben ne yaptım? Kötü bir resim asarım korkusuyla hiç resim asmadım; kötü yaşarım korkusuyla hiç yaşamadım. Bana acımayın. Ben kötüyüm; sizlere karşı kötü duygular besledim içimden. Beceriksizliğimden uygulayamadım kötü düşüncelerimi."

' Oğuz Atay.. / Tutunamayanlar

Neyine bağlandım ki bu kadar; Bana bakmayan gözlerine mi, yoksa benim olmayan kalbine mi ?

*Ö.Asaf

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri