İz Bırakan Kitap Cümleleri..

---> İz Bırakan Kitap Cümleleri..

tanrım, bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesareti ve bu ikisi arasında ki farkı anlayabilme sağduyusu ver.

(marlo morgan)

Sana sevgilim diyorum hala, bağışla beni. Sen artık bir başkasının sevgilisisin. Yalnızca bu cümleyi kurmamak için bile ölmek isterdim. Seni sonsuza dek kaybettiğim bu günleri hiç yaşamadan ölmek isterdim..

Cezmi ersöz

''neden evli değilsin?
-önceleri evlenmek için çok gençtim.
sonra da hiç vaktim olmadı. geçen yıl on dakikalık bir fırsat geçti elime. onda da saati kurmayı unutmuşum uyuyakalmışım"

canan tan - yüreğim seni cok sevdi

''Aşk dudaklarda kalmalı bir zehir gibi kalbe akmamalı..''

' Reşat Nuri Güntekin.. / Dudaktan Kalbe

Sevmek bu kadar güzelse!!
Sevmeyi Yaratan kimbilir!! ne kadar güzeldir..

HZ.MEVLÂNA

"Elemlerde bir gizli şefkat var gibidir. Şikayet etmeyenlere, kendilerini güleryüzlü karşılayanlara karşı daha az zalim olurlar.."

' Reşat Nuri Güntekin.. / Çalıkuşu

Namaz Kılan Annemi Görünce : Benim İçin de Dua Et ! Dedim.. Ve Annemin Cevabıyla Sarsıldım.. Seni Sorarsa Nerede Diyeyim ?

''neden evli değilsin?
-önceleri evlenmek için çok gençtim.
sonra da hiç vaktim olmadı. geçen yıl on dakikalık bir fırsat geçti elime. onda da saati kurmayı unutmuşum uyuyakalmışım"

canan tan - yüreğim seni cok sevdi
Harikaymış , ben de aynı yazardan devam edem..

Var mıydın gerçekten? Gözlerimiz buluşmadan, ellerimiz birbirine değmeden, yalnızca yüreklerimizle, doludizgin bir aşk seninle paylaştık mı biz? Yoksa... Acımasız bir aldatmaca mıydı yaşadıklarımız? Kimdin sen? Bilinçaltımın bana oynadığı bir oyun... Gerçekleşmesini istediğim ulaşılmaz bir düş… Kahredici bir duygu yanılsaması... Hangisiydin? Var mıydın gerçekten? Bilemiyorum..

Canan TAN - AŞKIN SANAL HALLERİ

"Her zaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın.."

Mark Twain

"Önemli olan yaşamak değildir, Başarmak hiç değildir. Önemli olan insan kalmayı bilmektir."

George Orwell

"O gitmez dediğin kaç kişi gitti, asla kopamayacağını sandığın kaç kişiden koptun?
Hafızanda birer soluk şimdi onlar ve sen onların hafızasında soluk bir hayaletsin, gelecek; hayatından kimleri soluk hayaletlere çevirecek?..."

Ahmet Altan..

"Kararma yağmayacaksan, Kürek çekme, Mahkumu olmayacaksan.
Sorma , Tahammülün yoksa cevaba. Saati kurma, Durduracaksan!"

Posta kutusundaki mızıka - Ali Ural

"Ruhun gerçekten karanlık içinde olduğu bir gecede, saat her zaman sabahın üçüdür.."

' Keith Ablow.. / Psikopat

''Fırtına koparken hiçbir şey yapmıyorsam boğulmayı hak etmişim demektir.''

Kırmızı ve siyah - Stendhal

"İnsanların düşlerinde gördüklerinin gündüz yaşayıp etkisinde kaldıkları şeyler olduğu söylenir. Ben bu konuda daha farklı düşünüyorum. Bana göre insanlar düşlerinde zamanında değer vermediği, üzerinde durmadığı şeyleri görür. Gündüz önem vermediğimiz, dikkate almadığımız şeyler sanki gece bunun acısını çıkarmak için düşünüzde karşınıza çıkmaktadır.."

' Boris Pasternak.. / Doktor Jivago

"Özledim seni...
Ayrılık yüreğimi karıncalandırıyor nicedir...
Beynimi uyuşturuyor özlemin..."

Can Dündar

"Onu yalnız Adem değil bütün bir alem bekledi. Belliydi Havva'nın geleceği, gelmeyecek olan böyle beklenmezdi.."

' Nazan Bekiroğlu.. / Lal

"Arzularınıza hep direnebildiniz, Hala direniyorsunuz. Bu yüzden hayal kırıklığına uğramış olarak öleceksiniz."

Boris Vian - Kırmızı Ot

‎"Dönüp dolaşıp vardığım yerde / senden / bir senden /uzak düştüm / ayrı düştüm / belki de ilk kez /o zaman bölündüm..."

Elif ŞAFAK.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri