İşte Buda Ben "Tatliş"...
G Gülümse. Bayan Üye 22 Eki 2009 #2 ---> İşte Buda Ben "Tatliş"... Kapalı mısın açık mısın anlamadım :s Nese. Her halinle tatlısın. Allah Sevdiğine Bağışlasın
---> İşte Buda Ben "Tatliş"... Kapalı mısın açık mısın anlamadım :s Nese. Her halinle tatlısın. Allah Sevdiğine Bağışlasın
tatliş Bayan Üye 22 Eki 2009 #3 ---> İşte Buda Ben "Tatliş"... canım kapalıyım ama açık hallerimi evde çektim
AySe^^ Bayan Üye 22 Eki 2009 #9 ---> İşte Buda Ben "Tatliş"... 'kapaLı yada aCık oLmak Cocuk oyunCağı değiLdir' Derdi bi abLam Her neyse Allah SevdikLerine bağışLasın
---> İşte Buda Ben "Tatliş"... 'kapaLı yada aCık oLmak Cocuk oyunCağı değiLdir' Derdi bi abLam Her neyse Allah SevdikLerine bağışLasın
Mecruh Kayıtlı Üye 22 Eki 2009 #11 ---> İşte Buda Ben "Tatliş"... Vaay uyurken kendini çekebilmişsin Siyah yada beyaz ol ama asla gri olma.
---> İşte Buda Ben "Tatliş"... Vaay uyurken kendini çekebilmişsin Siyah yada beyaz ol ama asla gri olma.
tatliş Bayan Üye 22 Eki 2009 #12 ---> İşte Buda Ben "Tatliş"... sağolun arkadaşlar ama ben dışarda kapalıyım
endLesS Webmaster 22 Eki 2009 #13 ---> İşte Buda Ben "Tatliş"... dışarda kapaLısın burası evin içi sanırım akLında buLunSun ; evde açman normaldir. Karşı cinsten birisi görmeyecek şekilde dışarda kapan ona bısey demem ama burdada erkekler var sence açık - kapalı fark eder mi tabıkıde senın düşünce tarzın beni ilgilendirmez ama . . . Allah Sahibine bağışlasın
---> İşte Buda Ben "Tatliş"... dışarda kapaLısın burası evin içi sanırım akLında buLunSun ; evde açman normaldir. Karşı cinsten birisi görmeyecek şekilde dışarda kapan ona bısey demem ama burdada erkekler var sence açık - kapalı fark eder mi tabıkıde senın düşünce tarzın beni ilgilendirmez ama . . . Allah Sahibine bağışlasın
€sRa Bayan Üye 22 Eki 2009 #15 ---> İşte Buda Ben "Tatliş"... tatLisin canim, ALLAH sevdikLerine bagi$Lasin.
Chésed Hadun Bayan Üye 22 Eki 2009 #17 ---> İşte Buda Ben "Tatliş"... dadLısın cnm Allah sewdklrine baqıslsn
R RaPizM^^ Bayan Üye 22 Eki 2009 #19 ---> İşte Buda Ben "Tatliş"... cici bi kızsın.. Allah hakedene bağıslasın..
tatliş Bayan Üye 22 Eki 2009 #20 ---> İşte Buda Ben "Tatliş"... aminnn inşallah dualarınız kabul olurrsaol cnm