Herkesin hür iradesi eyvallahta bu olmaz ama , başörtüsünün adını kirletiyosun.aminnn ve arkadşalar size sadece şunu belirtmek istiyorum insanları dış görünüşü ile yargılamayın herşey bi resim değildir önemli olan canlı görmektir canlı açık görmek farklı resimde görmek farklı ve rica ediyorum bunu tartışma ortamına çevirmeyin.ayrıca bu herkesin dış iradesi kim ne istiosa onu yapar saygılarımla yorumlar içinde teşekkürler......
©ﻕΞתς яΞiš;2071964' Alıntı:Herkesin hür iradesi eyvallahta bu olmaz ama , başörtüsünün adını kirletiyosun.
Bura üye resimleri bölümü değil mi , hep güzelsin , tatlısın , cicisin dememiz şart değil herhalde.
Bence çirkinsin.
%100 katıLıyorum resim koyanLar her türlü yoruma acık oLmaLı
allah sahibine bağılasın kimseyi ilgilendirmez nasıl oldugu bence önerilerinizi kendinize saklayınız
©ﻕΞתς яΞiš;2071964' Alıntı:Herkesin hür iradesi eyvallahta bu olmaz ama , başörtüsünün adını kirletiyosun.
Bura üye resimleri bölümü değil mi , hep güzelsin , tatlısın , cicisin dememiz şart değil herhalde.
Bence çirkinsin.
Bu cümle çok kırıcı madem öyle düşünüyorsun yorum yapmıcaksın©ﻕΞתς яΞiš;2071964' Alıntı:
Bence çirkinsin.
Herkes özgür değilmiydi yorumlarında ? Nedir bu negatif ifadeler ? Ben beğenmedim kardeşim ; dile getirmek istedim bunu da. Ha yapsınlar benim resmime çirkinsin , güzel değil diye yorum ; beni tanımadan bozulursun demişsin , hele bi tanı sonra benim adıma karar verBu cümle çok kırıcı madem öyle düşünüyorsun yorum yapmıcaksın
Biri senin resimlerine öyle yorum yapsa bozulursun.
©ﻕΞתς яΞiš;2080917' Alıntı:Herkes özgür değilmiydi yorumlarında ? Nedir bu negatif ifadeler ? Ben beğenmedim kardeşim ; dile getirmek istedim bunu da. Ha yapsınlar benim resmime çirkinsin , güzel değil diye yorum ; beni tanımadan bozulursun demişsin , hele bi tanı sonra benim adıma karar ver
O'nunda başörtüsünü kullanmaya hakkı yok. Sen kırmak yönünden girersen olaya bende bu yönden girerim !Tanımadıgın insanları kırmaya hakkın yok ama
beni tanımadan ile ilgili yorum mu yazdım???
©ﻕΞתς яΞiš;2080930' Alıntı:O'nunda başörtüsünü kullanmaya hakkı yok. Sen kırmak yönünden girersen olaya bende bu yönden girerim !
Burası bir paylaşım platformu madem resim koyuyorsun ; her olaya , her yoruma açık olacaksın. Medeni cesaretini kullanıp resmini koymuşsa , benim yorumumu da kaldırmak zorunda.
Daha ne yazacaksın ki beni tanımadan ?
'' Bozulursun '' demişsin. Nerden biliyorsun ? Onu bi söylesene ? Benim bozulacağımı nerden biliyorsun ya ?
Gülümsüyorum bacım sanaBen zaten üstte buna benzer bir yorum yaptım.
Foruma resimlerini koyan çogunlugun ay yakışıklısın güzelsin demeleri için koyuyor
Bir insanın konuşması kişiligini belli eder merak etme.
İnsanoglunun yapısı böyle
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.