Aga sen bunun altına imzanı attıysan ben hiç bir yasaklamadan korkmam
Hızda düşme olamaz. Sadece DNS ayarlarıyla girebildiğimiz sitelere erişim olamayacak.Tek sorun bu.
1. şıkkındakini zaten şuan uygulanan sistem ozaman bunlar işlemeyecek ki
Dreamca kardeş , 1 ci şıkkın iptal olduğunu farz edelim
Bak bir bilgisayara herhangi bir siteyi olduğu gibi indirip forum haline getirmeleri çok basit , ve team viewer ile çoklu erişim verirler
bak düşündükçe neler geliyor bir tane daha buldum
Yabancı Gsm şirketleri şu bizim yeni kullandığımız 3g vınn modemleri ( ki onlarda çok fazla şirket var bizdeki gibi değil ) ülkelerinde çoktandır kullanıyor
Bu şirketlerin sunduğu net tamamen bağımsız , yani yabancı ülkeden online üyelik ve kargo ile bağımsız bir net alabilirsin çok basit ve ne karışanın olur nede görüşenin , emin ol
Dreamca kardeş , 1 ci şıkkın iptal olduğunu farz edelim
Bak bir bilgisayara herhangi bir siteyi olduğu gibi indirip forum haline getirmeleri çok basit , ve team viewer ile çoklu erişim verirler
bak düşündükçe neler geliyor bir tane daha buldum
Yabancı Gsm şirketleri şu bizim yeni kullandığımız 3g vınn modemleri ( ki onlarda çok fazla şirket var bizdeki gibi değil ) ülkelerinde çoktandır kullanıyor
Bu şirketlerin sunduğu net tamamen bağımsız , yani yabancı ülkeden online üyelik ve kargo ile bağımsız bir net alabilirsin çok basit ve ne karışanın olur nede görüşenin , emin ol
bunLarLa ugrascagima girmeyiveririm nete oLur biter
A.K.P. ye oy verenlere duyrulurrr.
Aynen.bunLarLa ugrascagima girmeyiveririm nete oLur biter
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.