![]() |
![]() |
Aga sen bunun altına imzanı attıysan ben hiç bir yasaklamadan korkmam![]()
Hızda düşme olamaz. Sadece DNS ayarlarıyla girebildiğimiz sitelere erişim olamayacak.Tek sorun bu.
1. şıkkındakini zaten şuan uygulanan sistemozaman bunlar işlemeyecek ki
Dreamca kardeş , 1 ci şıkkın iptal olduğunu farz edelim![]()
Bak bir bilgisayara herhangi bir siteyi olduğu gibi indirip forum haline getirmeleri çok basit , ve team viewer ile çoklu erişim verirler
bak düşündükçe neler geliyor bir tane daha buldum
Yabancı Gsm şirketleri şu bizim yeni kullandığımız 3g vınn modemleri ( ki onlarda çok fazla şirket var bizdeki gibi değil ) ülkelerinde çoktandır kullanıyor
Bu şirketlerin sunduğu net tamamen bağımsız , yani yabancı ülkeden online üyelik ve kargo ile bağımsız bir net alabilirsin çok basit ve ne karışanın olur nede görüşenin , emin ol![]()
Dreamca kardeş , 1 ci şıkkın iptal olduğunu farz edelim![]()
Bak bir bilgisayara herhangi bir siteyi olduğu gibi indirip forum haline getirmeleri çok basit , ve team viewer ile çoklu erişim verirler
bak düşündükçe neler geliyor bir tane daha buldum
Yabancı Gsm şirketleri şu bizim yeni kullandığımız 3g vınn modemleri ( ki onlarda çok fazla şirket var bizdeki gibi değil ) ülkelerinde çoktandır kullanıyor
Bu şirketlerin sunduğu net tamamen bağımsız , yani yabancı ülkeden online üyelik ve kargo ile bağımsız bir net alabilirsin çok basit ve ne karışanın olur nede görüşenin , emin ol![]()
bunLarLa ugrascagima girmeyiveririm nete oLur biter
A.K.P. ye oy verenlere duyrulurrr.
Aynen.bunLarLa ugrascagima girmeyiveririm nete oLur biter![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.