Internet darbesine hayırr!!!!

---> Internet darbesine hayırr!!!!

Artı internet yavaşlıcak hizmet kötüleşcek falan diyo..
Öle yasaklı sitelere de girmek imkansız olcak diyo..

Hızda düşme olamaz. Sadece DNS ayarlarıyla girebildiğimiz sitelere erişim olamayacak.Tek sorun bu.

Tamam kardeşim,açıklamaların için teşekkürler.

Her şekilde girilecek arkadaşlar müsterih olun çok ciddiyim

2 yol var 1 de değil

Dediğim gibi

1- Webmasterlar bloke edilmek istenen sitenin içeriğini '' Ülkesinde yasak bulunmayan Yabancı bir ülkenin sınırlarındaki br servera yükler , proxy ile IP değişilir , DNS değiştirdiğinizide tespit edemezler

2 - bakın bu da çok daha radikal bir yöntem

Mesela X sitenin bloke edilmesine karar verdiler , bende tuttum o X sitenin içeriğini olduğu gibi kendi bilgisayarıma çektim , en basitinden anlatmak isterim , siteyi bilgisayarımda forum haline getirdim ve

Size Team viever dan ulaşma imkanı verdim diyelim ee ne olacak şimdi , :D:D:D

Beyin gücü her şeyi yener arkadaşlar :)

Lütfen endişelenmeyin

1. şıkkındakini zaten şuan uygulanan sistem :) ozaman bunlar işlemeyecek ki

1. şıkkındakini zaten şuan uygulanan sistem :) ozaman bunlar işlemeyecek ki

Dreamca kardeş , 1 ci şıkkın iptal olduğunu farz edelim :)

Bak bir bilgisayara herhangi bir siteyi olduğu gibi indirip forum haline getirmeleri çok basit , ve team viewer ile çoklu erişim verirler :)

bak düşündükçe neler geliyor bir tane daha buldum

Yabancı Gsm şirketleri şu bizim yeni kullandığımız 3g vınn modemleri ( ki onlarda çok fazla şirket var bizdeki gibi değil ) ülkelerinde çoktandır kullanıyor

Bu şirketlerin sunduğu net tamamen bağımsız , yani yabancı ülkeden online üyelik ve kargo ile bağımsız bir net alabilirsin çok basit ve ne karışanın olur nede görüşenin , emin ol :)

Bak bir bilgisayara herhangi bir siteyi olduğu gibi indirip forum haline getirmeleri çok basit , ve team viewer ile çoklu erişim verirler :)

Yabancı Gsm şirketleri şu bizim yeni kullandığımız 3g vınn modemleri ( ki onlarda çok fazla şirket var bizdeki gibi değil ) ülkelerinde çoktandır kullanıyor

Bu şirketlerin sunduğu net tamamen bağımsız , yani yabancı ülkeden online üyelik ve kargo ile bağımsız bir net alabilirsin çok basit ve ne karışanın olur nede görüşenin , emin ol :)

Tamammmmmm hahaha

bunLarLa ugrascagima girmeyiveririm nete oLur biter:D

God7 Merhaba Öncelikle Teşekkürler Bu Güzel Konu İçin.

Fakat : demişssiniz ki artık sıtelere gırılemeyecek. Duslerforum Falan hayal unutun :) bu imkansız. duslerforumu kapatacak kadar işlem yaparlarsa tüm sanalı kapatmaları lazım. Duslerforum google forum yazılınca 2. sayfada bulunan kendini ispatlamış temiz içerik sağlayan genel ve guncel konuları barındıran bır platformdur. +18 mp3 crack serıal hepsı yasaktır. yanı kapatma sebeplerı olamaz. fıltreye alınamaz.

diyelim ki gözumuzden kacırdık bırseyı sıkayet oldu kapatıldı ;

ee www.duslerforum.com var :) onu yaparız oda kapansın net yaparız. gunluk yedeklerımız mevcut. ama dedıgım gıbı bu yasa +18 cocuk p xx siteler ıcındir ve suan kapatılmıstır sıtelere kapanacaktırda. yani
God7 duslerforum'u da katmanız filtreye acıkcası bıraz abartı olmakla bırlıkte gulumsettı beni.

Genel Olarak İse : ben cok fazla kısıtlayamazlar dıyorum türkiye sürekli bırseylerı konusyor yasa yapıyor yapmaya kalkıyor ama hep lafta kalıyor ıcraat olmuor. dns degıstırıp gırmek suc demıssınız ee hangı bırıne ceza verecekler :) kaç milyon kullanıcı var bılıyor musunuz.. en iyisi zamana bırakığ izlemek diyorum ben..

Seven_Adam 'in önerilerinden bazılarıda çözüm olabilir..
http://www.duslerforum.org/member.php?u=150463

A.K.P. ye oy verenlere duyrulurrr.

kaç yaşındasın sen ?

Siyasi işlerle ne alakası var ? Adamlar temiz içerik vs amaçlı yapıyorlar böyle bir işi 7/24 ***** mu izlesin millet ? Yapmaları güzel warez vs açısından kötü tabi ucu biz webmasterlara dokunacak ama olsun bulunur bi yolu daha youtube amca kapandığında ne yollar bulundu takmayın buluruz bişeyler ama saçma ***** yorumlarda bulunmayın

Moderatör tarafında düzenlendi:

God7 CHP'li Olduğun Her Halinden Belli.

Sen Kafana Takma AKP'ye Oy Verenleri Kendi Düşen Ağlamaz

Siz Kendi Derdinize Yanın ;)

Fazla Abartmıssın ...

Bir konu ancak bu kadar paramparça edilebilir.
Ben bu konuyu öğrendiğimden bu yana son üç gündür araştırdım, tib'ten gelen yasal uyarıyı okudum, ilişik edilen yasaları, kanunları, yönetmelikleri de buldum okudum, onlara ilişik edilenleri de!
Bu başlıkta yazılanları da baştan sona okudum.
şimdi

1- Şu anda zaten yasaklı olan siteler var di mi? ve birçok insan DNS değiştirerek bu sitelere giriyordu. 22 ağustostan sonra kimse giremiycek, bunda hemfiikiriz.

2- 4.5.2007 tarihli 5651no lu kanunda "müstehcen" kelimesinin anlamı TANIMLANMADAN ilgili tutulan yasa kapsamı GENİŞLETİLDİ, yeni geliştirilen filtreleme sistemi de bu yasa ile birleşince sitelerin yasaklanması kolaylaştı, çok karışık değil, "mini etekli kız resmini benim çocuğum gördü, şimdi başı ağrıyor" diyerek şikayet ettin mi, o site BİTTİ demektir (tabi yine bir başkan onayı da olacak ,olur ya! yandaş site kapanmasın yanlışlıkla!
(isteyen gitsin resmi gazeteden yeni yasayı okusun, bir de avukatına danışsın inanmıyorsa)

3- Tib'ten gelen YASAL uyarı metninde yer alan ve 3 ana grupta toplanmış olan YASAKLI kelimeler var. Uyarı metnini baştan sona tekrar tekrar okudum. Gruplandırmanın önemi en alttaki net uyarı ile anlamsızlaşıyor, metinde açıkça belirtilmiş, ilk iki kategori için "bu kelimeler içeren alan isimleri BARINDIRILAMAZ" diyor, uyarı gayet açık, öyle paket maket filan da YOK! Hala kafası almayan varsa linki vereyim kendi okusun. Kısacası, bu yasaklı kelimeler öyle "YANDAŞ" tiplerin dediği gibi sadece çocuk ya da aile paketi için değil TÜM INTERNET ABONELERİ İÇİN GEÇERLİ! Yukarıda bi arkadaş "duslerforum.net yaparız" demiş, hayır efendim OLMAZ, yani eğer "dusler" kelimesi yasaklı olsaydı isterseniz bu siteyi .jp ile, isterseniz gov.tr ile bitirin, olmaz, (kelime bitişik dahi olsa BARINDIRILAMAZ)

Bir arkadaş ta web sayfasını taşımaktan bahsetmiş, HAYIR OLMAZ. Filtreleme sadece ip leri değil, özellikle alan adlarını hedef alacak. Kanadadan yayın yapsanız dahi OLMAZ!

4-Filtreden kurtulma konusuna gelince, proxyler de inceleme kapsamında, muhtemelen tüm proxyleri kapatıp proxy için izne bağlı bir ortam oluşturacaklar (iran ve çindeki sistem işte) - tabi kişiye özel ŞİFRELİ proxyler için yapacakları birşey yok - çünkü denetlemeleri için sizin evinize polis girmesi gerekiyor <-- bunu da yaparlar mı? yorum yok!!

Bir arkadaş yukarda cep telefonu ile yurtdışı servis sağlayıcı kullanmaktan bahsetmiş, olabilir TABİ TURKSAT HARICINDE BIR UYDUYA DİREKT UYDU BAĞLANTISI YAPAN VE BİLGİSAYARINIZA BAĞLI MODEM OLARAK ÇALIŞABİLEN BİR UYDU TELEFONUNUZ VARSA!!!

Bu kadar uğraşacağınıza ucuz bir çanak antenle bir uydu-internet servis sağlayıcı kullanmak daha basit değil mi? hotbird te çalışan yurtdışı servis sağlayıcı var zaten?

SONUÇ; Beni bu konuda en çok sinirlendiren ve kaygılandıran şey, bu sansüre tepki gösteren insanlara "sen kesin CHP lisin" diyen YANDAŞ ŞAKŞAKÇI zihniyeti, bunu diyeceğine, madem bize inanmıyorsun, yasaları, firmalara gönderilen metni kendin okusana!!!?

22 Ağustosu Beklemeye Gerek Yok.
Zaten İnternette Özgür Değiliz.
Ses Getiren Bi Kaç Entry İle Evinize Ulaşırlar Ayık Olun xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri