İnci ♥ Büşra Buluşmaları

---> İnci ~ Hiphop_Girl ~ Naughty_Girl ||| 2. Buluşma Büşra (L) İnci

Sen bu halinle güzelsin büş :pp

Bana kimse öyle bişe söylemedi hıhh2
Hatta ve hatta buluşacağınızı bile bana kimse söylemedii hıhh2
Forumda yazmışsın ordan okudum öyle öğrendim hıhh2
Orda da Ayşenuru ve Buğrayı arayacağını yazmıştın Nazlı ismi geçmiyordu bilee hıhh2

Telefonumun kapalı olmasının nedeni isee sabah Aslıyla aynı anda şarjımız bitmişti o aldı şarj aletini kendininkini taktı.
Ben de diğer odadakine takmaya üşendim.
Benimki de öyle ortada kaldı.
Ama beni arayacağını bilseydim bi şekilde Aslının telefonunu şarjdan çekip kendi telefonumu takardım xD

Neysee siz yine çok eğlenmişsiniz , biz yine ot gibi yaşamışız xD
Bikaç gün sonra Büşra Akınla Anılla da buluşur ben yine uzaaaaklardan sizi kıskanmaya devam ederim xD
Ama bi günn ben de size böyle kocaman kocaman sarılcamm buraya da ballandıra ballandıra anlatacam :11:

Ayrıcaaa o fotoğrafların hepsini istiyorum bakıp bakıp çatlamak için.

Hıı bir de Büşüm kilolu değil ki :67:
O her haliyle güzel
Tabi ki sen de İnciim
Hep böyle mutlu olun yivrularım
kalp.gif

:|
bilmiyomuydun :|
bugrayı ayşenuru arayıp seni aramıcagımızı nasıl düşündün !!
aslının teli olsaydı onu arardım zaten xD
bidakine artık :pp
yagmur yagdı :( ıslandık ama degdi. ama bilseydim şemsiye getirirdim. o kadar süslendim eve bi vardım makyajım akmş :11:

resimleri atarım bebeğim ama çirkin çıkmışız demedi deme xD

SENİ SEVİYORUMMMMM

Bu ne ya. Buluşan buluşana mübarek.
Her taşın altından da büşra çıkıyor maşallah.
Neyse fazla yorum yazamıycımm.
Umarım tekrar yaşarsınız böyle bi gün ve umarım o gün yağmur yağmaz :)

Seviliyorsunuz.

:11:
Herkes benimle buluşmaya can atıyor benim bir suçum yok.
İnşAllah sağol bitanem.
Sende çokça hemde

Bu ne ya. Buluşan buluşana mübarek.
Her taşın altından da büşra çıkıyor maşallah.
Neyse fazla yorum yazamıycımm.
Umarım tekrar yaşarsınız böyle bi gün ve umarım o gün yağmur yağmaz :)

Seviliyorsunuz.

ay ben bunu görmedim :11:
sende seviliyorsun bebeğim (L)

dün kararlaştırdık ilk kez burda açıklıyorum !!!

baryamın 2. yada 3. günü birlikteyiz (L)

bu defa aşıyoruz kendimi fethiyede kopucaz :11:

umarım ayşenurun ve nazlının teline bu defa ulaşıcaz :M

inş. aşkım (L)

güneşte açar inş..

bu defa ıslanmak istemiyorum :$

çok güzel olcam (L)

Aşkım Güzel Olma.

Herkes Sana Bakar.

Sen Benim Helalimsin, Bilmiyor Musun ?

İzin Vermem O Kadar Güzel Olmana !

Bunu Bilesin , Sen Bana Özelsin !

:$

tamam bebeğim makyaj yapmıcam (L)

bi pantolon bi tsort (en kapalısından) sacımıda bağlarım yeter xD :50:

He Yeter.

Sakın Kameradaki Gibi Çıkma Sokağa.

Katil Olurum.

Şimdi Okula Gidiyorum , Rahat Dur :11:

dışarı Çıkma Yok bugün.

:50:

:11:

aşkım kamerada makyajı bırak sacım başım dagınıktı :11:

temem evdeyim cabuk gel özletme kendini (L)

dikkatli ol :50:

11 şubat 2011 cuma ..
20.51

öhm bugun filiz saolsun aradı onun sayesinde 1 bucukta tatlı uykumdan uyandım :pp bilgasayarıda oyunları kontrol ederiken içerden evin tel sesi geliyordu. açtım. anam buşra :| morali bozukmuş bebişimin buluşalım demez mi ? dedim tamam buluşalım ama cepte 5 kuruş yok :11:

kıyamam ben hallederim sen sadece geliş parasını bul didi. babam evde yk sanıyorum meger evdeymiş xD 20 tlcik yuruttum :pp malum 2. bucuk öduyorum. evlat acısı gibi yine koydu ya neyse knoumuz buşum ve beeen :pp

neyse hazırlanıp çıkayım diyorum ama yok 2 ayağım resmen bi pabuca girdi. makyaj bile yapmadım bi fondoten surdum o yani. sacım bile yaglıydı :11: sapkamı taktım :pp. evden tam çıktım otobus önmden geciyor kim durdurur beni ? bi koşuyorum bi koşuyorum görmelisiniz :11: bi yandanda durdurun şunu die bagırıyorum tabi :11: rezillikti amaaa deger ..

neyse halkevinde indim. buşrayı bekliyorum 10 dk geçti yok 15 dk gecti yok. :| karşıdan biri gleiyordu ben bu birini birine çok benzettim :| elim ayağım dolandı resmen yere duşuyordum zor tutundum desem yeridir. buşraya mesaj cekiyorum cabuk gel kötuyumdie. bebişim arabadaymış trafik varmış oda merak etmiş :( neyse 15 dk gecti buş yine yok :11: bi baktım gizli numara arıyor :11: tamam dedim buş bu :11: megersem karşıya gecmemiş :11: gel karşıya dedim teli kapadık. bi baktım yuruyen merdivende benim bebişim iniyor oy yeyim onuuu (L) ince giyinmiş bide :pp sarıldık baya çok özlemişiz ( yalan daha 2 gun önce göruştuk :11: )

neyse bufe vardı sigara aldık orda. tabi bufe sahibi istediğinizi alın dedi biz sigara diyince yoo almayın nou filan yaptı neyse dertliyiz almazmıyım :pp aldık sahile doğru yuruyoruz hava esiyor bebişim uşumudu tabi. montu verirdim ama malesef kısa kollu giymiştim bende :pp

neyse oturduk banka dertleşelim dedik. knouşyoruz herkes sevgilisiyle gelmiş sahile önumuzdede bi çift sarmaş dolaş dikkaimizi dagıttı. buşra bunlar öpuşuyorlar mı demez mi :11: ohooo kaçıncı bu dedim bende xD neyse namahrem yönumuzu deiştirdik. sigara yaktık gidiyoruz konuşa knouşa babası kızdırmış buşumu nkouştuk birazda benden knouştuk. bi kaçta dedikodu yaptık :pp

sahilin uç kısmı vardı oraya doğru gittik. orda 3 kız foto cektirmek için makinayı uzattu buşraya. buşrada bna uzattı :pp fotolarınıcektik gayette hoş çıktılar sölemesi ayıp koaelinin kızlarıda guzel hanee :pp buşra durur mu bizivde cekermisiniz demez mii :pp boydan bi foto cektik ama ben gulmez olaydım gözlerim kuçuk yanakalr kocaman bööö iğrenç çıkmışım :11: ama buş guzel çıkmış malum guzel olunca mavişim :pp karnımız açıktı bizimde carşıya ilerleyelim filan dedik. tam karşıya gecerken 15 dk önce önumuzden gecen bi p.ç tekrrarkamızdan geldi çakmağınız varmı kızlar dedi. bizde cevp vermedik. ısrar etti bu buşra gidermisin dedi. cocuk bak gidersem gelmem bak gidiyorum gibi seyler demez mi ? ben dururmuyum ? durmam döndum arkama hadi gitsene die bagırdım. cocuk bak gelmem diyor. neyse işte isabet oulr dedik sonunda kayboldu. zaten bu tip kroları izmitten uzaklaştrsak gayet hoş bir yerdir sehrimiz. neyse köprude ilerliyoruz kopru sallanmaz mı ? buşra koprumu sallanıyor dedi durdurdum buşramı hea sallanıyor dedim. biz bi hızlandıkki sormayın. neyse köpruden indik. cingenler gul vermezmi bize yok istemez diyoruz gu lveriyor. tövbe tövbe kime vericem ben gulu ya yuh artık xD tam o sırada birinden bahsederken bide ne görelim midyeee xD şoklar içindeyiz biz :11: deniyelim dedik. yedik önce hoş geldi sonra bnm mide bi tuhaf oldu :| 10 uzerinden 8 dedim buşraya xD Yok 5 dedim. buşra 2 dedi yok 1 dedik ölduk gulmekten ya xD Simitci vardı 2de simit aldık :pp yiye yiye gidiyoruz neyse dönduk artık gec oulyordu çunku. mısırda alalım dedik. buşra sade aldı şoklar içindeyim. böö yenir mi o be. hiç baharatlı yememiş arkadaş :pp sıra bna geldi. soruyor mısırcı baharat istermisiniz ? mumkunse bol olsun dedim xD dolu dolu koydu :pp limonsuyu olmadan olr mu ? olmazzz ketcap mayonez acı sos herbişey koydum. millet öcu görmuş gibi bakıyor bna :11: çok agzınız yanacak dedi mısırcı oho bu ne ki bn ne acılar gördum die kuçuk emraha bagladım bi ara :11: neyse aldık mısırları bide su ladık. buş kopruden korktu ilk etapta sonra bi baktık aaa kopruyu gecmişiz :11:

sigara içip dönecektik guya anam bi baktım tavşan dilek filan diliyorsun cektrdik tavşana beyaz bi kagıt gizli okuyacakmışız bi tek eşe dosta söyleyebilirmişiz. buşraya söleyleyebilirmiyim dedim ? adam buşraya dönup arkadaşına eşin dostun ne odluğunu anlatırmısın dedi xDxDxD Rencide oldum xD sevgilin yada duşunduğuncocuğu kasdetmiş xD cektik okudum bi tane daha cektik. adam bunlar gercekleşene kadar saklayın gercekleşirsede ya göle suya atın yada gu lagacının altına gömun kimse bilmesin görmesin dedi :pp tamam dedik 5 lira mış ucret biz 2.50 sandık :pp neyse bozuklarla idare ettik :pp tavşanı sevdim öptum yolcu ettik. ben buşranınkini merak ediyorum buşra benimkini :11: merak ede ede durağa gledik :pp buşumu yolcu ettim. sonra ben yine karşıya gectim otobus bekliyorum Allahım deli oldum yarım saat sonra geldi bide doluydu keşke vilayetlerden binseydim :11: neyse otobusteyim inmeye yakın oturdum. ve bicocuklu bayana yerimi vericem kuçuk bucur bi kız ayakta ilerlermisin hamınefendi oturacak dedim. yol olsa ilerleriz heralde demezmi bide bna ? ben dururmuyum ? hayır xD hadi canımciddimisin valla inanmam. ilerle hadi die ittim kızı :11: bide bna tip tip bakıyor bnde ona baktım biş imi var dedim yok dedi xD

neyse indim 5 dk sonra eve gledim. buşumu aradım. o rahat glemiş :pp yaşlı teyzeler pek bi sevmiş buşumu torunlarına ogullarına alıcaklarmış :11: telde anlatıyor bnde rahatsız geldim sinir oldum tabi :11:

bu kadar unuttuğum yerler vardır illaki buş tmamlar.

bidaki buluşmaya kadar hoşcakal gunluk.

SANA SEVİYORUZZZ :pp

nazlım bi senlede buluşsak başkada bişi istemem :( inş. bigun oda olucak amaaaa

BUŞUMMM BU GUZEL GUN İÇİN TEŞEKKURLER (L) SEVİYORUM SENİİİ

bidaki buluşmaya yarenide cagırıcam tabi :pp

çok uzun oldu okuyanların gözlerine saglık :pp

Hadi seni biliyorum da Büşra ne zamandan beri sigara içiyor :M

Ben sizin yanınızda olcaktııımm Valla tek bi sigara bile içemezdiniz! Ah nerde o günler :M

Neysemm onun dışında güzel gün geçirmişsiniz bebeğim daha güzel günler geçirmeniz dileğiyle :)

İnşAllah bir gün 3 ümüz de buluşacaz. Çok seviliyosunuz bitanelerim benim :50:

Hadi seni biliyorum da Büşra ne zamandan beri sigara içiyor :M

Ben sizin yanınızda olcaktııımm Valla tek bi sigara bile içemezdiniz! Ah nerde o günler :M

Neysemm onun dışında güzel gün geçirmişsiniz bebeğim daha güzel günler geçirmeniz dileğiyle :)

İnşAllah bir gün 3 ümüz de buluşacaz. Çok seviliyosunuz bitanelerim benim :50:

bilmezmiyiz :11:

nazlım burda olsa oyardı dedik zaten :pp

seni çok andık :pp

herzaman her durumda hep aklımızdasın keşke nazlımda olsa diyoruz hep :(

bigun olucak biliyorummm

SENİ ÇOK SEVİYORUZZZ (L)

Bu kadar sevildiğimi bilmiyodum
shy2.gif

Siz de çok çok çok çok seviliyosunuz bitanemm :)

Çok şaşırdım İnci'cim yağmur yağmadı mı :11:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri