İnci ♥ Büşra Buluşmaları

Mikemmeldi tek kelimeyle :R

Seninle 2 gün üst üste buluşmak hele xD

Mideyeyi sevdim ya hatta eve gelince canım çekti olsada yesem dedim xD

Bu arada ben dilek kağıtlarını yırttım :pp neyse..

Gülcülerin önünden geçerken Akın beyi anamadan etmedim bana gül aldığı aklıma geldi koptuk orda diyorum Akın gaza bastı gidiyo beni arkada bıraktı kadın bırakmıyo :I

Otobüste görmen lazım inci kadına yer verdim tabi bizim centilmen erkekler biyerlerini oynatmıyolar. Hemen sahiplendi kaç yaşındasın dedi 17 dedim aa bizimkide dedi nerde okuyosun dedi sağlık meslekte dedim vay çok güzelmiş bizimkide ticarette napsak biizm Efeye alsakmı güzel kızsında diyolar görmen lazım arkadan çocuklar gülüyolar inerken numaranı alsaydık kızım dedi şöyle bir baktım yok artık deyip indim otobüsten :I

Çokk güzeldi kötü zamanımda yanımda oldun sağol bitanem seviyorum çokçaaaaa :50:

Akın gelsin İstanbula götürcek beni senide plana dahil ederik :pp

Son düzenleme:
---> İnci ( L ) Buşra Buluşmaları

Mikemmeldi tek kelimeyle :R

Seninle 2 gün üst üste buluşmak hele xD

Mideyeyi sevdim ya hatta eve gelince canım çekti olsada yesem dedim xD

Bu arada ben dilek kağıtlarını yırttım :pp neyse..

Gülcülerin önünden geçerken Akın beyi anamadan etmedim bana gül aldığı aklıma geldi koptuk orda diyorum Akın gaza bastı gidiyo beni arkada bıraktı kadın bırakmıyo :I

Otobüste görmen lazım inci kadına yer verdim tabi bizim centilmen erkekler biyerlerini oynatmıyolar. Hemen sahiplendi kaç yaşındasın dedi 17 dedim aa bizimkide dedi nerde okuyosun dedi sağlık meslekte dedim vay çok güzelmiş bizimkide ticarette napsak biizm Efeye alsakmı güzel kızsında diyolar görmen lazım arkadan çocuklar gülüyolar inerken numaranı alsaydık kızım dedi şöyle bir baktım yok artık deyip indim otobüsten :I

Çokk güzeldi kötü zamanımda yanımda oldun sağol bitanem seviyorum çokçaaaaa :50:

Akın gelsin İstanbula götürcek beni senide plana dahil ederik :pp

:50:

midyeci oldun çıktın sende biri gibi :pp ben begenmedim :pp

oy takipler artıyor desene :cool: ii olan kazansın :11:

her zaman yanındayım :50:

yok istanbul planına beni dahil etmeyin xD

SEVİYORUM SENİİİ (L)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri