İnci ♥ Büşra Buluşmaları

---> İnci ~ Hiphop_Girl ~ Naughty_Girl

büşra karar ver bi diyosun anıl gel gezelim sora satıyosun beni msnden özür diliyosun nasıl iş bu hihihi

çk gzl $üperrrr sizde bulusursunuz allahın izniyle allah kısmet ederse buluşursunuz birzy $abırlı oluyn

27 ekim 2010 çarşamba​

19.49

günlük bugun büşra ile 2. buluşmalızı gercekleştirdik. ve bu onurlu görevi ben üslendim :pp

bugun 5 bucukta büşranın mesajıyla uyandım üstüm acık uyuyormuşum dikkat ettimde başım zonkluyodu. eyvah büşranın yanında başım catlıcak die korktum. nese yine büşra saolsun 12.40 ta beni çaldırdı caaanım uykumdan uyandım. sprey pudramı sürdüm kurumasını bekledim bi nete gireyim dedim o sırada girdim didem soru sormuş cevapladım çıktım xD derken güzel bi şekilde süslenmeye devam ettim. Alalhım görmeliydiniz güzellik yarışmasına katılsam eminim 1. ben olurdum bunlar sıf büşraya güzel görünmek için fakat noldu dersiniz !! yagmur yagdı ve biz ıslandık. kimin bedduası bu ? cabuk çıakrın agzınızdaki baklayı ayşenur senden şoma agzın yüzünden yagdı eminim :11: nese ne diyordum xD güzelce süslendim saclarım dalgalıydı öle bi özendimki saclarımın altını düzleştirdim üstü dalgalı kaldı herika görünüyordu xD makyajımı yaptım taşlı kocaman küpelerimi taktım ve evden çıktım. her 15 dkkada bir izmit arabaları geciyor baktım daha 13.25 gittim vodafone bayiisine avea 5 tl yüklettim. hem bugra hem nazlı hemde ayşenuru arıcaktık ya stok yaptım xD nese duraga gectim 5 dk sonra otobüs geldi xD otobüste pelinle karşılaştık muhabbet filan ettik. oda iş başvurusu yapcakmış beraber halkevinde indik. üst gecitte çıktık o sağa ben sola yollarımız ayrıldı. buraya kadar biliyordumda hiç gölcüğe gitmemiştim. otobüslerin kalktığı yere gittim. orda orta yaşlı bi amcaya iskele yolundan gecen otobüsü sordum. büşra tarif etmişti iskele yolunda inicektim ordanda beyaz minibüslere binecektim. ama şansım yaver gitti aman bi baktım gölcük devlet hastanesi yazıyor. hemen atladım xD aralarda karbeyaz ve bugrada mesajlarıyla eşlik ettiler saolsunlar xD nese bindik 2 saat yol cek cek bitmiyor yolu izliyorum tabi ben ama hayatım boyunca hiç bu kadar pis , iğrenç , berbat , gereksiz bi yer daha görmedim :11: ha bide gebze var tabikisii xD üzgünüm büşra ama inan körfez senin gölcüğüne onbin basar :11: nese indim büşraya mesaj cektim. bi baktım acil kapısından mavişim çıkmış gleiyorrr. oy bi sarıldım bi sarıldım bitanemmeeeee (L) bol bolda öptüm xD bnm ilk dikkatimi ceken kırmızı olmuş gözleriydi :|
benim yüzümden oldu büyük ihtimalle. telefon kapalı olmak zorundaymış ama bnm için açık bırakmış :( hocada elinde görmüş aglatmış benim mavişimi :mad: bide babasının numarasını istemiş. keşke erken gelseydim !! nese büşrada bendeki ilk fark ettiği şey incim kilo vermişin olduuuuu :pp evet didim gerekli kişilere söyle bunu :11: derken büşramın konferansa gitmesi gerekti :| ama o benim içni arkadaşını gönderdi xD bu arada gençler büşranın sınıfında 1 erkek hemşire bulunmakta :11: nese yaşlı bi teyze geldi büşüm bi tansiyonunu ölçtü bnde gizliden fotosunu cektim :11: sonra teyzeyi yolcu ettik telefonumu kurcamadı xD resimlerime baktı xD bugranınkilerede baktı tabi bi kaç fotoda gülmekten öldük :11: derken bugrada o sırada konağa inmişti aradım büşraya verdim teli xD büşra knouşmak istemedi bugrada tribe girip knouşmadı önce xD teli ben aldım bu defa tamam ver knouşucam dedi bu defada büşra knouşmadı :11: neyse 2 zorlamaya büşra açıldı zaten knouştular xD anam bi baktık yavaş yavaş yagmur yagmaya başlıyo büşümle benim çıkmama kalmış 15 dk :11: büşra içeri gitti ben bugrayla knouştum büşra geldi hadi incim çıkıyoruz die neyse en üste çıktık büşra girindi aynı odadayız ama kopuyorum gülmekten fazla utandırmak rencide etmek istemedim arkama döndüm. rahat giyinsin die xD sonra dolmaya başladı oda Alalhtan büşra giyinmişti çıktım ben direk bugrayla konuşuyoruz tabi tel açık xD nese büşra makyaj yapmak için tuvalete gitti xD bugrada bana büşra nasıl kilolu mu die sordu xD bende birazcık almış didim :| keşke demeseydim niesini birazdananlatcam xD nese işimiz bitti aşağıya iniyoruz tel cekmedi kapandı hastanede büşrada dalga geciyo avea işte nolcak die. duymazlıktan geldim xD neyse çıkmaya hazırlanıyoruz xD anam nası yagmur yağıyo bi görseniz çok pis andık kem gözleri :11: nası duraga incez onu düşünüyoruz en tam başımı çıkardım baktım büşra yüzsüzlük yapmış bi kadının şemsiyesinin altına girmiş incciiii gel gel semsiye var die bagırıyor :11: kadın neye ugradığını şaşırdı :11: nese bugrayı aradım onunda otobüs gelmiş kapattık xD düşünün 1 küçük şemsiye ve 3 bayan xD nası sıgdık Allah biliyo xD nese kadının arabası varmış ordan sonra biz duraga kadar koşucaz xD hayır bi sebaba girde bize ver dimi şemsiyeyi burdan şiddetle kınıyorum kanım ablayı :11: nese koştuk bindik otobüse. bende bozukluk vardı ama büşra öff inci dedi yol parasını büşüm ödedi :11: halbuki herşey bana aitti bide xD nese 15 20 dk sonra indik ama hala yagmur yağıyo xD ptt'de calışyıor selcuk amca onu göstertti bana xD napalım dedik kurtuluşa inmeye karar verdik adam gibi gezemedik off :( kapalı bi mekana girdik büşra ne knouştunuz bugrayla hakkımda bişi dedimi dedi bnde senin kilolu olup olmadığını sordu bende birazcık kilo almış ama çok güzel dediğimi söyledim. derken büşra kızdı :| ve yemek yemek istemedi :| ben bi tost aldım 2de kola aldık. yedik içtik çıktık. ayşenuru aradık 2 kere açmadı. pisliksin ayşenur !!!! nazlıyıda aradım onada ulaşamadım. neden acaba ? açıklama bekliyorum sziden ? nazlıdaaçamyınca yeteri aradık biraz knouştuk özlemişiz sıpayı ya :( nese bu buluşmada talihsizce gecti :( bidakine büşra körfeze gelecek amaaa :) nese beraber çıktık mekandan dedimki büşra bize özel bişi olsun 2miz için bişi alalım dedim girdik bitakıcıya birbirimize güzel bi bileklik aldık :rolleyes: o bileklik çıakrsa öldürürüm seniiiiii !!! nese duraga doğru çıkmaya karar verdik xD çıkıyorken bide evlerini göstertti gel seni annemle tanıştırayım dedi olur dediiim ve içeri girdiiiikk :| büşümün annesiyle tanıştıımmmmm. büşümün odasına girdiiiimmmm :| annesiyle muhabbet ederken derken babamaradı eve gel die halbuki yemeğe kalıcaktık daha selcuk amcayla tnışacaktım :11: musade istedim ve çıktık xD ptt ye ugradık bugranın kankası şu ünlü selcuk amcayı tanıdım :11: tıpkısı büşra gibi xD sümeyra annesine büşra babasına benziyooo (L) nese büşra duraga bıraktı beni xD bikaç ***** foto çekti xD birden otobüs geldi.ben soföre vilayete gidiyormusunuz die soracaktım büşra beni öpmicekmisin die dudak büzdü :11: oy kıyamam bebğeim seni öpmeden gidermiyim hiç dedim sımsıkı sarıldım bebeğimeee ve o en kötü an :( mavişimden ayrıldım :( otobüse bindim vilayetlerde indim. araba bekle bekle gelmiyo xD altyol arabasına binerdim böle oalcağını bilseydim xD nese bugra evde sanmış beni ara dedi aradım. bugra bişiler dio ama anlamıyorum ben :11: nese bugraya eve gidince aradım dedim tamam dedi kapattık xD yagmur deli gibi yağıyo bi teyze yanıma geldi gel kızım üşüme dedi xD şemsiyenin altına girdim teyzemde 95 evlere gidiyormuş 5 dkkaya benim otobüs geldi xD teyzeye teşekkur ettim bindim deli oldum nası trafik var xD 45 dkkalık yolu 1 bucuk saatte geldim. eve vardım. bugrayı aradım cekmiyordu sınıftaymış knouşamadık bende nete gectim ve burdayım işte xd ahanda büşüm çaldırdııı (L) birazdan onu arıcam

nese bu kdar büşra nete girince unuttuğum bişi varsa hatırlatırız. büşüm bu özel gün için teşkur ederim (L) SEVİLİYORSUUNNNN

---> İnci ~ Hiphop_Girl ~ Naughty_Girl ||| 2. Buluşma Büşra (L) İnci

nie telefonum açılmadı ?

bize soğuk davranıyo :(

yazmaya unuttum tuh bide büşra benim telimdeki herkesi kurcaladı örnek veriyorum fatma die biri mi var listede ben fatmacım die mi kaydettim sildi fatma olarak kaydetti :11:

yeyim seni ben yaaaa (L)

İncimmmmmmmmmm.
Mükemmel anlatmışsın tebrik koydum şuan sanaxD
Süperdi yemin ederm yağmurun altında süzük gibi yürüdük saçlar su içinde falanxD

Yüzsüzmü :M Olum o yağmurda ıslanacağıma kadının şemsiyesinin altına girdim hiçte sormuyorum ha teyze şemsiyeni getirsene bizde girelim dedm:11:

Buğrayı şiddetle kınıyorum.Sesin yine aynıydı çok dalga geçtm:pp Şişko dedi bana:( çok sinirime dokundu yemek yemedm akşamda yemedmxD

Kurtuluştan çıkarkene çocuğun yaptığını gördün dmi incimm:pp Anlatmam ama burdaxD

Yeteride özlemişim cidden Aaa büşra senmisin diyo yavrum ya.

Ayşenuru içten diileklerimle küfür ediyorum o kdar aradık !
Aynısı Nazlı içinde geçerli.

Otobüste form yedik onu unutmuşsun :|
Kuzenini unuttunnn beni beğemiş ya hani güzel kız konuş demişxD Eve gidince bişey dedimi bu arada sana ve resmlerimizi sakın ola gösterme gebertirim seni özürlü gibiyizxD

Ha bu arada anaaacım seni beğenmiş iyi kız keşke kalsydı falan dedi.Babamda bişey demedi.

Veeeee büyük an.
Telefon olayı faso abi hoca aramamış babamı ben herşeyi kendime yönlendrip kendmi haklı çıkartıp anlattmxD Yarın Akınla buluşcaktık:( Okula gidip müdürle konuşmam gerekiyomuş ertlendi kısaca :M

Ay amma konuştum haaaxD
Seviyorum seni çok güzeldi bitanemmm.
Körfeze ben geliyorum bidahakine
Resimleri bi zahmet yolla banaxD

Haaaa
hoca teelfonum ualdığı için değil beni susturduğu için ağladm
ama sonuç ne telefonu vermedm inada bindm xD

İncimmmmmmmmmm.
Mükemmel anlatmışsın tebrik koydum şuan sanaxD
Süperdi yemin ederm yağmurun altında süzük gibi yürüdük saçlar su içinde falanxD

Yüzsüzmü :M Olum o yağmurda ıslanacağıma kadının şemsiyesinin altına girdim hiçte sormuyorum ha teyze şemsiyeni getirsene bizde girelim dedm:11:

Buğrayı şiddetle kınıyorum.Sesin yine aynıydı çok dalga geçtm:pp Şişko dedi bana:( çok sinirime dokundu yemek yemedm akşamda yemedmxD

Kurtuluştan çıkarkene çocuğun yaptığını gördün dmi incimm:pp Anlatmam ama burdaxD

Yeteride özlemişim cidden Aaa büşra senmisin diyo yavrum ya.

Ayşenuru içten diileklerimle küfür ediyorum o kdar aradık !
Aynısı Nazlı içinde geçerli.

Otobüste form yedik onu unutmuşsun :|
Kuzenini unuttunnn beni beğemiş ya hani güzel kız konuş demişxD Eve gidince bişey dedimi bu arada sana ve resmlerimizi sakın ola gösterme gebertirim seni özürlü gibiyizxD

Ha bu arada anaaacım seni beğenmiş iyi kız keşke kalsydı falan dedi.Babamda bişey demedi.

Veeeee büyük an.
Telefon olayı faso abi hoca aramamış babamı ben herşeyi kendime yönlendrip kendmi haklı çıkartıp anlattmxD Yarın Akınla buluşcaktık:( Okula gidip müdürle konuşmam gerekiyomuş ertlendi kısaca :M

Ay amma konuştum haaaxD
Seviyorum seni çok güzeldi bitanemmm.
Körfeze ben geliyorum bidahakine
Resimleri bi zahmet yolla banaxD

Haaaa
hoca teelfonum ualdığı için değil beni susturduğu için ağladm
ama sonuç ne telefonu vermedm inada bindm xD

:11:
aceleyle bu kadarını anlatabildim xD xD
forum güzeldi 3 tane vardı kardeş payı yaptık xD ama bükü pay bana geldi :11: yok kuzen derste şuan temem göstertmicem seni xD

yarın resimleri atarım sana hayatımm (L)
şuan pc hiçte musait deil xD

sende yeni resimlerini at 1 tanecik foton vardı :(

körfeze gelde bi güzellik gör (L)

o hocanın ben var ya !!!

anneni bende çok sevidmm (L)
bidakine daha uzun kalırım yavrummm
anneye saygılar sevgiler (L)

Ablamla konuştum demin bitanem selamı var sana çok.
Diyoki vay anasını artık istemeye gelsinler annem babam tamamdırxD

Kesin Tamam Açıklama Yapıyorum :11:

Şimdi Öncelikle Meraba xD

Buluşmanıza Çok Sevindim Zaten Konuşmuştuk Önceden , Bi Yandan Da Öldüm Yine Kıskançlıktan :pp

Büşra´nın Hastahanedeki Resimler :kopkop:

Neyse Gelelim Bayanın Şemsiyesine;

Büşra Sana İnanmıyorum , Tamam O Kadar Yüzsüzsünde Bu Kadarına Pes Diyorum.

Yemek Konusu ;

Sadece Tost Mu ? Ben Olsam Kebabtan Aşağı Kurtarmazdı , benimle buluşursanız Ona Göre Para Alın Yanınıza :11:

Gelelim Bileklik ;

Hiç Sevmedim , İnsan Bizimde Adımızın Olduğu Bişeyler Alır Değil Mi ?

Tabiki İNSAN Diyorum. Siz İnsan Değilsiniz.

Siz Birer MELEKSİNİZ.

Hemen Şımarmayın Tamam.

Gelelim Telefon Konusu ;

Bugün Tüm Gün Okuldaydım , Yeni İçeri Girdim Ve Hemen Baktım Yazılmış Günlük Filan.

Şuan Yine Ölüyorum Kıskançlıktan.

Yarın Ben Çaldırırım , Beni Arrsın İncim , Yarın Yarım Gün Okul Varmış.

Gelelim Ev Konusu ;

Asuman Teyzeciğimi Benden Çok Görmek İsteyen Olamaz Heralde.

Gelelim Selçuk Amcacığım ;

Onun Bendeki Değeri Çok Fazla , Değil Mi Büş ?

En Görmek İStediklerim Arasında.

Gelelim ;

Okurken En Sevindiğim Yer Ayrıldığınız :11:

Son Olarak ;

Sizi Çok Ama Çok Seviyorum , Telefon İçin Burdan Sizlere Özürlerimi İletiyorum , Defalarca Sizi Seviyorum Yazmaya Gerek yok , Biliyorsunuz Zaten.

Sizi seven Ayşenur

İmza.

Gönül İsterdi Ki İmzamı Görün Ama İmkansız :11:

Ummmaaaaahhhhhhhhhh ;*

:11:

sende selam söyleseydin yavrumm

tel numarasınıda ver bi ara sümeyranın xD

istemeye mi :11:

olurr xD

Vayy yağmura rağmen harikaymış ben de kıskandım :pp

hem bugra hem nazlı hemde ayşenuru arıcaktık
Bana kimse öyle bişe söylemedi hıhh2
Hatta ve hatta buluşacağınızı bile bana kimse söylemedii hıhh2
Forumda yazmışsın ordan okudum öyle öğrendim hıhh2
Orda da Ayşenuru ve Buğrayı arayacağını yazmıştın Nazlı ismi geçmiyordu bilee hıhh2

Telefonumun kapalı olmasının nedeni isee sabah Aslıyla aynı anda şarjımız bitmişti o aldı şarj aletini kendininkini taktı.
Ben de diğer odadakine takmaya üşendim.
Benimki de öyle ortada kaldı.
Ama beni arayacağını bilseydim bi şekilde Aslının telefonunu şarjdan çekip kendi telefonumu takardım xD

Neysee siz yine çok eğlenmişsiniz , biz yine ot gibi yaşamışız xD
Bikaç gün sonra Büşra Akınla Anılla da buluşur ben yine uzaaaaklardan sizi kıskanmaya devam ederim xD
Ama bi günn ben de size böyle kocaman kocaman sarılcamm buraya da ballandıra ballandıra anlatacam :11:

Ayrıcaaa o fotoğrafların hepsini istiyorum bakıp bakıp çatlamak için.

Hıı bir de Büşüm kilolu değil ki :67:
O her haliyle güzel
Tabi ki sen de İnciim
Hep böyle mutlu olun yivrularım
kalp.gif

Bana kimse öyle bişe söylemedi hıhh2
Hatta ve hatta buluşacağınızı bile bana kimse söylemedii hıhh2
Forumda yazmışsın ordan okudum öyle öğrendim hıhh2
Orda da Ayşenuru ve Buğrayı arayacağını yazmıştın Nazlı ismi geçmiyordu bilee hıhh2

Telefonumun kapalı olmasının nedeni isee sabah Aslıyla aynı anda şarjımız bitmişti o aldı şarj aletini kendininkini taktı.
Ben de diğer odadakine takmaya üşendim.
Benimki de öyle ortada kaldı.
Ama beni arayacağını bilseydim bi şekilde Aslının telefonunu şarjdan çekip kendi telefonumu takardım xD

Neysee siz yine çok eğlenmişsiniz , biz yine ot gibi yaşamışız xD
Bikaç gün sonra Büşra Akınla Anılla da buluşur ben yine uzaaaaklardan sizi kıskanmaya devam ederim xD
Ama bi günn ben de size böyle kocaman kocaman sarılcamm buraya da ballandıra ballandıra anlatacam :11:

Ayrıcaaa o fotoğrafların hepsini istiyorum bakıp bakıp çatlamak için.

Hıı bir de Büşüm kilolu değil ki :67:
O her haliyle güzel
Tabi ki sen de İnciim
Hep böyle mutlu olun yivrularım
kalp.gif

Bizim Kaderimizde Var Yavrum Otluk :11:

Kesin Tamam Açıklama Yapıyorum :11:

Şimdi Öncelikle Meraba xD

Buluşmanıza Çok Sevindim Zaten Konuşmuştuk Önceden , Bi Yandan Da Öldüm Yine Kıskançlıktan :pp

Büşra´nın Hastahanedeki Resimler :kopkop:

Neyse Gelelim Bayanın Şemsiyesine;

Büşra Sana İnanmıyorum , Tamam O Kadar Yüzsüzsünde Bu Kadarına Pes Diyorum.

Yemek Konusu ;

Sadece Tost Mu ? Ben Olsam Kebabtan Aşağı Kurtarmazdı , benimle buluşursanız Ona Göre Para Alın Yanınıza :11:

Gelelim Bileklik ;

Hiç Sevmedim , İnsan Bizimde Adımızın Olduğu Bişeyler Alır Değil Mi ?

Tabiki İNSAN Diyorum. Siz İnsan Değilsiniz.

Siz Birer MELEKSİNİZ.

Hemen Şımarmayın Tamam.

Gelelim Telefon Konusu ;

Bugün Tüm Gün Okuldaydım , Yeni İçeri Girdim Ve Hemen Baktım Yazılmış Günlük Filan.

Şuan Yine Ölüyorum Kıskançlıktan.

Yarın Ben Çaldırırım , Beni Arrsın İncim , Yarın Yarım Gün Okul Varmış.

Gelelim Ev Konusu ;

Asuman Teyzeciğimi Benden Çok Görmek İsteyen Olamaz Heralde.

Gelelim Selçuk Amcacığım ;

Onun Bendeki Değeri Çok Fazla , Değil Mi Büş ?

En Görmek İStediklerim Arasında.

Gelelim ;

Okurken En Sevindiğim Yer Ayrıldığınız :11:

Son Olarak ;

Sizi Çok Ama Çok Seviyorum , Telefon İçin Burdan Sizlere Özürlerimi İletiyorum , Defalarca Sizi Seviyorum Yazmaya Gerek yok , Biliyorsunuz Zaten.

Sizi seven Ayşenur

İmza.

Gönül İsterdi Ki İmzamı Görün Ama İmkansız :11:

Ummmaaaaahhhhhhhhhh ;*

sen çok pisliksinnn !!!!
babanın tayini gebzeye çıkarsa buluşuruz. ama söyle o babana yanlış tercih yaptı xD
körfez devlet hastanesine gelmeliydi. bizim evin tam karşısında hastane. evin üstünü yapıyoruz. oraya taşınırdınız biz hiç kopmazdık :cool:

seni şidddetle kınıyorum. gittim dün gülçüğü bi yer bu kadar mı pislik olur ?

tost vardı sadece o yüzden aç karnına mecbur yedim xD büşra yemedi bugraya fazla alınmış :11:

senin adına çok üzüldüm asuman teyzeyide selcuk amcayıda herkesden önce gördüm :11:

ben çok şanslıyım işte :11:

bidakine isimli şeyler alırız sizede yollarız söz :cool:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri