---> imzaLar
H Hiphop_girL Bayan Üye 17 Haz 2010 #82 ---> imzaLar Yak!... Yık!... Estir dumanını!.. Gözlerimden feri de çek!.. Öyle git!... Suskundu dilim açık yaralarım azmıştı.. Kendimden başka herkese benziyordum.. Ve kayıptım.. SoruLuncα yαnıtı İçimizde oLαn Kαnımı dondurαn ısıtαn Durdurαn ßir kαlemsen ßir boş kαğıt .. MutLu aşk vαrsα dα MutLu son yoktur... Maktulü meçhul bir cinayet işledim. "Aşk bize sıla aşk bize gurbet..." düşler ülkesine kısa bir gezinti dönüşüm yıkımlar. Mutluluk intihar etti! Duygular firarda. Aşk isyan çıkardı... Nefretler pusuda... HayaLLerimin "X" i GeL.. ÖzLendiN .. Bedenin yoklugu önemsiz benligin hala buralarda oyalanmakta. gizLi dü$ünürüm seni. ßir Kayıp Enstrüman Gibi Kullanırdın Sesini… savunmanı iyi yap !idamLa yarqıLanıorsun çoğu yürekte... "bitti" diyémém sânâ. . âmâ bitti. . . Dönmeliyiz arada arkamıza bakmlıyız uzanıp bıraktıklarımıza... Acımalıyız tadımızın en güzel zamanlarında gülmeliyiz ağlarken.. öLmeLi yada qeri dÖnmeLisin MévSimLér yokmu sandIN ? Bén dönmem aRtık çok qeç Kimsenin sahip oLmak istedqnde yaşayabiLiceqi beden deqiLiim Sadéce kendime aidim bu yüzden özeLim! ] Üzerimde Bir Sevda BuLutu Geceyi Çevirdi Gündüze Benim Yaşayan Yanımsın YagmurLarLa Yarışan Satır Satır YazıLmış VedaLar Ve Son Kahkahasında Bendim O AgLayan!! BaşLangıçtan Bitişinden YakaLıyorum YokLugunu KaranLık GeceLerde Sevdim Hep Mavi HayaLLerim OLdu AyrıLıgı Gösteriyor Şimdi Çünkü Sana KuruLu Bütün SaatLerim Durdu
---> imzaLar Yak!... Yık!... Estir dumanını!.. Gözlerimden feri de çek!.. Öyle git!... Suskundu dilim açık yaralarım azmıştı.. Kendimden başka herkese benziyordum.. Ve kayıptım.. SoruLuncα yαnıtı İçimizde oLαn Kαnımı dondurαn ısıtαn Durdurαn ßir kαlemsen ßir boş kαğıt .. MutLu aşk vαrsα dα MutLu son yoktur... Maktulü meçhul bir cinayet işledim. "Aşk bize sıla aşk bize gurbet..." düşler ülkesine kısa bir gezinti dönüşüm yıkımlar. Mutluluk intihar etti! Duygular firarda. Aşk isyan çıkardı... Nefretler pusuda... HayaLLerimin "X" i GeL.. ÖzLendiN .. Bedenin yoklugu önemsiz benligin hala buralarda oyalanmakta. gizLi dü$ünürüm seni. ßir Kayıp Enstrüman Gibi Kullanırdın Sesini… savunmanı iyi yap !idamLa yarqıLanıorsun çoğu yürekte... "bitti" diyémém sânâ. . âmâ bitti. . . Dönmeliyiz arada arkamıza bakmlıyız uzanıp bıraktıklarımıza... Acımalıyız tadımızın en güzel zamanlarında gülmeliyiz ağlarken.. öLmeLi yada qeri dÖnmeLisin MévSimLér yokmu sandIN ? Bén dönmem aRtık çok qeç Kimsenin sahip oLmak istedqnde yaşayabiLiceqi beden deqiLiim Sadéce kendime aidim bu yüzden özeLim! ] Üzerimde Bir Sevda BuLutu Geceyi Çevirdi Gündüze Benim Yaşayan Yanımsın YagmurLarLa Yarışan Satır Satır YazıLmış VedaLar Ve Son Kahkahasında Bendim O AgLayan!! BaşLangıçtan Bitişinden YakaLıyorum YokLugunu KaranLık GeceLerde Sevdim Hep Mavi HayaLLerim OLdu AyrıLıgı Gösteriyor Şimdi Çünkü Sana KuruLu Bütün SaatLerim Durdu