Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vazgeçemediğim bisenvardın şu Hayatta.. Bir dekırmızıpabuçlarım eskimiş dolapta.. Özlemekten yorulmakta varmış bak hayatta (!) KaranNlıkta Ağlamakta . . .
FazLa bakma burdan değiL
buLutLara aiT o. meLek demek mi geÇti iÇinden? bırak kirLeTme ! geÇirme iÇinden.
Hayat dinLe beni ! bırak Peşimi ! ben vazgeçtim>.<
Sen doğru ben baya yanlış
bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey sana kalmış
Kerbelâ oldu yürek elden gidiyor mu? Sebebim oldu bu can sensiz yaşıyor mu? Bir hata deme sakın bize yakışıyor mu? Ecelim oldu bu can sensiz yaşıyor mu?
satırlarda ruhunu arayan.. Buldğnda tek kurşunda komaya sokan..
|Poζζyanna|
ruhunun kopyası kayıp diyarlarda umutsuz seni dileniyor...
icimde cocuk cesetLeri gözLerine wuRgun
guLusune suskun
////Avuçlarında bir kalp ******** ---Kan damlatıyor parmakların ********> ////Sev diyorsun************ ---Benim kalbim yok ki ************>< ////Seni seveyim********
Sana yazdığım tüm şiirler yarım kalıyordu
Aslında yazamadığımdan değil Seni anlatmaya kelimeler yetmiyordu
Gittiğin gün anlamını yitirdi mevsimler Zamansız durdu saatler
…Ve rakamsız basıldı tüm takvimler Şimdi susuyorum
Kızgınlık ya da kırgınlıktan değil bu derin sessizlik Aksine konuşmak haykırmak istiyorum derdim sensizlik
Konuşmanın ne anlamı var sözcükler yetersiz
...Ve dalıp gidiyorum uzaklara Bir sen varsın aklımda bir de bu soğuk beden Suskunluğuyla ulu orta ve çaresiz
Özlüyorum kalbimin en değerli varlığını Tek ve gerçek sahibini
Ağlıyorum Aglıyorum gözyaşlarım sevda seli Özlem bir çöl misali ben ise söndürmek için çabalıyorum İçimdeki alevi Yüreğimde ayrı kalmanın acısı ve ben eriyorum bir tanem
Akan her bir damla gözyaşını kutsal sayardım Ve uğrunda can verirdim her bir damlası için
Şimdi tüm kainat yok olmalı yüreğim seni kaybettiği için Ağlayan gözlerim sağır yüreğimden Elbet bir gün hesap soracak Bir boşlukta olduğumu yüreğim sana fısıldayacak
Sevdalı dilim seni her gün bin kez haykıracak Bir düşün bir düşün Kim itti bizi bu ayrılığa kim yaktı bizi kim? Uzat ellerini koy yüreğimin üzerine ayrılık olmasın bir daha Gittiğin gün Yüreğim ağladı sensiz ilk defa..
Ruh Kanserine YakaLanmış ZavaLLı ßir DiLsizin Ötenazisidir Şimdi Yaşadıqımız 0nun İçin ßaşLadı Gözü YaşLı ŞeytanLar AqıtLar Yakmaya Ve 0nun İçin Esrarkeş KızLar Siyah SaçLarına HüzünLer AstıLar Sessizce Cirit Atmaya ßaşLadı ßaLyoz Gibi İnen ÖLüm DudakLarımızda Narkoz Gibi ßir İhanet Aktı KanserLi HücreLerinden Kezzap Gibi Yaktı ßu Adsız GözyaşLarın AvuçLarımı Çünkü ßen GözyaşLarını TopLuyordum HaLa Ardından
† Bütün Ben'lerimi Alıp Geçeceğim Karşına Teker Teker Sunacağım Sana
En Çok Hangisini İstiyorsan Önce Onu ßoğacağım İplerini Çekeceğim Sonuna Dek †
Susuyorum artık... Sustukça susuyorum. Sustukça, üzérimé qéLén insanLardan kurtarmak için ruhumu, suskunLuquma sarıLıyorum. Ama yiné dé sapLanıyor yüréqime bazı keLiméLér. BazıLarı da acıtıyor üstéLik…
Her qecen qün ßîraz daha acîyør canîm.
Her qecen qün ßîraz daha Kan kayßedîyør hayaLLerîm.
Su âLâñ bîr qêmî mîSâLî hêr qêcêñ qùñ yâwâ$ yàwá$ ßâtîyøRum.
Tayfam yøk, yøLcum yøk.qemîyLê ßîrLîkte ßatacak hîcßîr$êyîm yøk.
Ñe hayaLLerîm ne umudum nè de yarInLârIm
Zaman Değilmiş Gideni Geri GetirenAslında Zamanmış Var Olanı Götüren
Ama Bazen!Unutmak Gerekiyormuş
UNUTULMA Pahasına
Sen boşver onları uç gönlünce
Onların hiç kanatları olmadı ki...
Sen boşver onları uç kendin gibi kelebek gibi...
Onların ruhu böyle rengarenk değil saf ve tertemiz
Karda donmak üzeresin
uyumak tatLı qeLiyor
sen ` öLdüqünün ` farkında deiLsin
geLen ne getirdiki
giden ne götürsün.
'ben' memnunum hayatımdan
beni sevmeyen öLsün. :)
İçimde bi ses war boş verip qitmemi söyLeyen..
Dinle. Kendine "ßen Neyim" dediqin ßir zaman "Sen ßensin" diyen ßir ses duymalısın
Feri soluk niyeti kayıp dardayımAşk nefrete ne yakınsınBoşa geçmiş günlerimi yeniden elde edebilseydim eğerKullanır mıydım onları normale geri dönmek için? Yanan karmalarda ısınmak için durur muydum?Ya da ileri bakar ama dönmeye devam mı ederdim?Mutlu bi diyarda aşka başka renk gelir..
GözLerinin içine bakdığımda benLiğimi görmek.
XoXoXoXoXoXo >.<
Çocukken korktuğum yanlızlığa aşığım şimdi
Geldin чa
şimdi herşeч güzel seninle . Yürümenin
konuşmanın
nefes almanın bir başka anlamı var artık . Sen varsın чa
herşeч bambaşka gözlerimde .. Hatta kendimi bile unutuчorum seni düşünüчorum diчe ..