Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevmek Belki Bir Ölüm Belkide Diriliş... Belki Geçici Bir Heves Belkide Kalıcı Bir Duygu...
Bir Sahné Désék Hayatıma Çok YanLış OLmaz ELbét ÖyLé Bir Sahnéki Hér Oyunun Sonu Hézimét! Hép Dram Oynanır Séyrétmési ßiLé Acı Vérir! Hér Zaman Sénaryo Başkasının .. . BaşroL Hér ZamaN Bénimdir . Aşk
bazen sanatçı ruhunu yansıtmaktır.Sözcükler sessizleştiğinde konuşur onlar..
Ya aşkını gösterirler
ya da çöküşünü...
Gelipte ağlama bana gömdün elinle Bu mezar hep ıslak kalır seninle Oturdum düşündüm bir ağaç altında Melekler ağlıyordu sağımda solumda Sen kolayı seçtin zor zamanımda Bir hayat tükendi senin yolunda -----------------------
Melek yanaklarımda
kelek kader ataklarında// Ayak bataklıklarda// Ecel konaklarında elem elimi bırakmamakta + Dünüm yarınımı sorgulamakta// Bu yüzden kalem sayfanın şakaklarında..//
ßu kadar üzersen sen ßeni ßöLe yarınımda değiL dünde kaLırsın.. Herqün aqLaTırsan kırarsan ßeni qözümden dü$tüqün yerde kaLırsın.. haßersiz sessizce çeker qiderim
İçimdeki Fırtınaları gülücüklerimin arkasına sakladım.. kimse görmesin diye.. görselerde bilemezler...
Tadın hala dudaklarımda inanırmısın? Ellerim her gittiğinde dudaklarıma uslu duramıyor Seni özlüyorum. Hala hissediyorum saç tellerini kucağımda İçimi alıp götürüyor terbiyesiz düşünceler Beynimin zevk sularında boğuluyorum. Sonra duruyor ağlıyorum yine yine yine ağlıyorum Camı açıyorum ve öyle bi sessizlikle bakıyorumki dışarı Biliyorum bu yaşanmışlıkların tanrısı sokaklar duyuyor çığlıklarımı. Ellerimi boynumda gezdiriyorum ve içimden geçiriyorum Kal dediğinde kalmalıydımkalmalıydım ..
Bir gün seni anlatacağım Bir gün aşkını. Belki sonuncu şiirimde bulacağım En sıcak bakışını!
Sonra kendimden bahsedeceğim Mısralarda titreyeceğim ılık ılık. ''Bu şarkı var ya! '' diyeceğim Anlayacaksın ve güleceksin ışık ışık. . Z' ye gelmeyeceğim hiç Hep A' larda demirleyeceğim Sen özlemler açacaksın sabırsızlığında Bense fırtınalarda serinleyeceğim ! Ve böyle sürüp gidecek aşkımız usanmadan UsLanmadan seveceğiz birbirimizi Sen bana ben sana doymadan
Acimasizca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlizliklarimiz
Yaslanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedasi Tipki Dün Gibi Köseye Çekilip Agliyor Bense Yarina Penceremden Bakma Gafletindeyim.
Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme.
Dudaklarim Kilitli Hosçakal Bugün!..
Tadım kaçtı her renk oLdu gri· · ۵ ۵ ۵ Ölmüşsün kendini sanma diri Herkesin zoru sanki benle ilgili Buralardan geçerim geceleri Kızlar rose hep aynı dizi yıllar geçsede kalır acı izi Üfleyerek açamazsın sisi tükettiğin nefeste eksisi Kalmadı dilimin hali mecali Anlatırım der nedir meali Gündüzlerim bile oldu siyahi ۵ ۵ ۵ Yalan mı konuşuyoruz be yani ۵ ۵ ۵ . .Heceleye heceleye ezberledim adınıGeceleye geceleye buldum gündüzümü. .
Gri bir fona yerLeştirdim bu sevdayı,beyaz kaLemlerLe üstünden qeçtim. Resim mi yaptım, yazı mı yazdım, yoksa yazgıma mı baktım biLmiyorum;
...Tek biLdiğim siLmeyip sadece Gri'ye boyaDığım...
Beklemek....."
Bakmayın öyle sekiz harf, üç hece, tek kelime olduğuna... ne anlamlar barındırır içinde... ve ne zor bir kelimedir... hem söyleyen... hemde söyleten için... bekleyen bekler, bekleten bekler...
Hiç özLemediğim kadar özLüyorum bu araLar Seni..
Niye biLmiyorm ama ben sadece senLe mutLuyum.. Ah Ş'u gönüL gözünden görmek dedikleri var ya
Seni her haLinLe Seviyorum Beraber uyansak,bütün gün sarıLsak
Bana yetmez,o ana dünyaLarı değişmem...
Küçücüğüm her Ş'eyim
Ne oLur çok uzakLara gitme
Gidersen öLeceğim
KaranLığa döneceğim.. ~~
Sen bir biLsenkeşke bilselrdi Herkesn tek hâkkı vâr. . .Ömrü âLtn sepeti sânmâ Sepete konuln
En sonundâ ruhsuz bir cesed olur. . . Beklediğin bi medet olur dünya ölüm üzerinde bir iki ânlık misafirdir ömür!! Bu neşenin sonudr elbet derin bi bâş âğrısı . .Kâhkâhâlr bugün senin.peki yâ bundân sonrâsı Gün geçer dost göçer. . . âzdır yândâş sâyısı. .
Söyle; elllerin mi daha çok sevdi yüreğin mi yar?
Dokunabildin mi sence sızlayan zerrelerime..
Sayabildin mi kaç saniye çarpmadım yüreğinde?
Avucuna alabildin mi titreyen yalnızlığımı?
Sen sarılır sanırken yalnızlığımın sensizliğine
Ben emanetimi çoktan aldım geriye...
šöyleκac mašκe taκtın?[š e n ı š e v ı y o r u m]đerκen!
Üşüyen kelimelerim var ellerimde... Ellerimden soğuk
yüreğimden buz... Duymak istemeyeceğin kadar anlamlı ve anlamak istemeyeceğin kadar gerçek !
MasaL gibiydi onun sevgisi.. Her masaL mutLu biter ya,ßu masaL beceremedi !
Bu kadar yalan içinde Tek GERÇEKSİN !
BiRfoToğRafçekiLebiLirmiyiz (?)
Olduğundan daha kırmızı bir gecede, gölgem gölgene karıştı Ezberlediğim yüzünün şekli evimin yolu gibi. ●●●●●●●●●
●●●●●●●●● Gözlerimi kapattığım zaman; hatırlarım. G ö z l e r i m i k a p a t ı n c a s a n a k a ç a r ı m.
♠
Her Mevsim GüzeL SEninLe SEvgiLim... ..
♠
keşkeLeri geride bıraktım ` iyiki ` dediğim tek nefesimsin ~
Gittiğin yerde bulduklarınLa mutlu ol övün sevin yoLun baHtin acik Olsun ben şaşkın kararsız kimseye zararsız yaşarım ..
[ xxx ] Biliyorum konuşacak bir şeyimiz kalmadı artık! Zamanlar haindir ama Sen yine de en güzel anılarımızı kap gel yanıma demeyeceğim Yüzündeki ''Pavyon Sarışını İhanet''e sövmeyeceğim!... Ömrümden düşe kalka sildin kendini. İşte bu yüzden suskunken çıldırmayı biriktirmem İşte bu yüzden kalbim kalbinin kapılarını çarparak gitmek istiyor şimdi! Ellerin aşkı kaçmış senin gözlerine.. ...Bu defa ''BaNa'' müsade...
. . .x.X.x. . . .•.Korkularımla Kilitledim Geçmişimi hala bekliyorum.•. Yağmurun yüzümü yıkadığı mevsim başladı! .•.Kış kokuyor üstüm başım.•. Gözlerimde bulutlar aralandı! .•.Şimdi gerçeği gördüm dönüyorum.•. Evden çıkarken yalnızca sana gidiyordum umutlarıma ne derim şimdi .•.Sensizlikten geliyorum!.•.
Bir garip bilmece
Kimi soru sorar kimi cevap arar Garip bilmece
Kimi barış yapar kimi savaş arar Bir garip bilmece
Kimi hayal kurar kimileri yıkar Garip bilmece Kimi yola çıkar kimi yoldan çıkar !
Kötü bir alışkanlıktım
Sinsice kanında dolaştım
Şimdi sana sahip oldum bak
Benden kurtulmak istersin
Umutsuz her kaçışında
Artık dönüşü yoktur dönmelerimin bile .
Çaresizim . Ve çare-sizliğinim .
Çünkü öğrendim sırrı mağaradan çıkan ses sadece mağarada yankılanır .
Anla artık! Sözler var ama satırlar yetersiz Düşünceler var ama sayfalar yetersiz. Duygular var ama mısralar yetersiz. Anla artık biliyorum bir sen var
bir de ben..
☆.¸¸.¤·´¯`·¤.¸¸.•¤ ♡☆.¸¸.¤·´¯`·¤.¸¸.•¤ ♡☆.¸¸.☆.¸¸.¤·´¯`·¤.¸¸.•¤ ♡ sonsuzluk koyuyorum adını! sensiz geçen günlerimi
senli günlerle takas ediyorum
yokluğun diye birşey yok bende
bende seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum AşK ☆.¸¸.¤·´¯`·¤.¸¸.•¤ ♡
Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece
başka da hiçbir şeyim Elimde avucumda ne varsa yitirerek yürüyorum
gözlerinden başka bir yere bakmamaya çalışarak
çünkü gözlerin deniz fenerim benim
gözlerine bakmazsam
düşeceğim//
Gide gelearıyorumamaaşkbileyok Ona bunasoruyorum Sağa solaatıyorumamazarbile yok Kumaroynuyorum
İki şékér vérsém kândırâbiŁir miyim içimdéKi Çocuqu
İçimde parçalanmış cam kırıkları. Canımı yakar konuştukları Aklım hala o dediğin son cümLede kaLdı...
Şimdi beni hangi yanımdan susacaksın? Sessizliktebir dildir.. Çoğul susulur Pusulur.. Şimdi beni hangi yanımdan kusacaksın? ~
GördükLerime inanmam gerek.
Ama nasıL oLacak bana biri bunu anLatsın Külahıma anlatsın… Sevdikleriime kavuşmam gerek Ama nasıl olacak bana biri bunu anlatsın KüLahıma anLatsın… … LaLaLaaツ
Yardım etmek mi istiorsun? O zaman dinle... Yaşama sevinci getir bana. Çokca olsun... Çabuk tükenmeyenlerinden
Ya Rab. ...
Aşk Belası'yla içli dışlı kıl beni
Bir an bile ayırma. ...
Aşk Belası'ndan beni!. ...
-------------------------------
...Bu aşk burada bitmemiş...
Yıllarca dilden dile dinden dine dolaşmış...
Ve sıçramış Bütün '' İmitasyon Aşk '' müsveddelerine...
Ota çiçeğe şiir yazıyorum şimdilerde...
...[ Aşk Sıranı bekle! ]...
--------------------------------------
Günún sOnunda
Kendini sOkAk kÖpeqi kAdar yOrqun HissediOrsan...
ßu ßéLki bütün qün HirLadiqin içindiR . . !
----------------------------------------
Bu kez gerçekten dibine vurduk aşkın... Yaşasın acı...