İçinizde Birşey Kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yer değişikliği yaptım,Allah'a çok dua etmiştim olmasın diye ama oldu, umarım böylesi hayırlıdır.

İçimden bir fıkra geçti.. Hemen anlatayım..

Nasrettin hoca göle maya çalıyorya.. o meşhur fıkranın karadeniz versiyonu..

Nasrettin hocamız bu sefer sahile denize maya çalma esnasında iken bizim Temel yetişir..

Hayret eder şekilde "Hocam ne yapaysun" der..

Denize maya çalıyorum cevabını alan Temel daha bi şaşırarak der ki "İyi de hocam bu kadar yoğurdu kim yiyecek" der.. :gamer1_girl:

Koca karadeniz yoğurt olarak hayalimde şuan.. :86fbfc22636458d3912

Mübarek Cuma akşamında soruyorum size sevgili yetkilier... Bu gün bu konu başlığı altında paylaşımda bulunduğum yazıyı kaldırmadaki gerekçenizdeki usülsüzlük neydi ? Kurallar çerçevesinde bir paylaşımda bulunurken, acaba bunu silerler mi soru işaretini taşımak zorunda mıyız ? Nasıl bir saygısızlıktır bu anlatın yalvarırım !!! Aklı başında bir insanın hiçbir usüle aykırı olmayan paylaşımını SİLMEK NEDİR LÜTFEN AYRINTILI OLARAK AÇIKLAYIN ???

Seviyorsun sen de hala
saklama gözlerin ele veriyor seni
seviyorsun
hem de hala ilk günden bile
belki daha cok seviyorsun
gece gündüz pismanlıktan kıvransan da
seviyorsun kendini kandırma

Tatlı yorgunluk sonrası güzel bir uyku uyumalıyım derken sabah 8'de uyanacağım aklıma geliyor ve sonrasını tahmin bile edemezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri