İçinizde Birşey Kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
attıgı son mesaja verdıgım cevaptan sonra bı daha yazabılcegını sanmıyorum.
kusra bakma sekeriiiim koşamam!.. niyetliyim

Saygının acele yaşandığı sahnelere geç kalan beyin dediğimiz faunusun içersinde yüzen düşünceler pişmanlıkta boğulmadıkça, telafiler doğuran hayata daha dikkatli davranmak gerek.
Bazen çığlıkları içinde yankılanan cümlelere yüklenen kalemin heyecanına ters düşmüş bir beynin, herhangi damarından akan umut şelalesini kaybetmemiş mutluluk cesaretini sıkı tutmayı da unutmayalım. Bu sayede şimdiliğiyle yaşadığımız hatıraları, sonrayla barıştıramayacağımız yanlışları en aza indirebiliriz.Diğer bir deyişle ise, aptallık ismi konulan bir mesafeyi hayal tadında yürümek, öylesine dinlenen şarkıları bu günün böylesinde hissetmeye, tecrübenin görülmeyen dansı diyebiliriz.
Daha fazla diyebiliriz, edebiliriz vs ithamlarda bulunarak beni çok bilmiş tavırlara bürünmüş, yahut kibarsız anlamıyla kendini bir bok zanneden biri olarak düşünmemeniz umuduyla son bir cümleyle sonlandıracağım.
Sigaranı mumdan yaktığın sela tedirgini bir gecede, karanlığı vicdansal rüyaları gerçekliğiyle yaşatırken hayat, rengi tuzlu geçmişe tatlının tarifini ararken ,büyüdüm demeye geç kalıp kaderi sek yaşamaktır...​

244648.jpg

Harika :)

Tarkan'ın yeni albümünden ;

Yolla
Beni Çok Sev
Sevdam Tek Nefes
Çay Simit

bu yaz bu parçalar patlar gider çok etkileyici ve harika :)

O kadar da kaliteli bir albüm olmamış. Eskisi gibi kaliteli işler yapamıyor. Cuppa rezaletinden sonra Tarkan eskisi gibi değil..

Kardeş cuppa konusunda katılıyorum ama kaliteli bir albüm olmamış konusunda katılmıyorum. Adam 10 günde dünya listelerinde 4. sıraya yükseldi. Kalite tesadüf değildir sözünün karşılığıdır bu adam ve Türk olmasıyla hem onun hem bizim gurur duymamız gerekir. Bana beğendiğin Türk sanatçılardan dünya genelinde tanınmakta olup beğenilen bir örnek ver ki sana haklısın diyebileyim. Kendi zevklerine yahut beklentilerine uymayan her neyse beğenmeyen azınlıktasın. Bu çoğunluk denilen kalabalığın herhangi bir konuda haklı olacağı anlamını da taşımaz elbette. Boşver takılma..

sabahuın altısına kadar basımda oyun oynayıp konustu yaa
sonunda tatıle gıttı seyfoo bı kac gun rahatım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri