İçinizde Birşey Kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün herşey tamam artık tatilin başlaması için saat sayıyoruz koca senenin yorgunluğunu atmanın zamanı geldi:88:

Allah'tan bir kaza bela gelmez ise Cuma sabahı Alanya Blue Star Hotel'deyiz :) 5 Gün boyunca yansın geceler :13::192:

Fransızlarda geçmiş zamanda erkekler insan dışkılarına basmamak adına topuklu ayakkabı giyerken ve kendi dışkılarının kokusunu gidermek adına parfüm denilen icat konusunda dünya birincisi oluyorken, şimdiki zamanda ülkemizde eğitim müfredatında edebiyat konusunda saygısızca bir düzenleme yapılması bir kez daha '' BİZ ADAM OLMAYIZ '' dedirtiyor !!!

Annemden sonra aşık olduğum mübarek insan, sevgili babaannem. Yarın sabah uyandığında karşında Eskişehir'de olacağım. Sabah sabah senin o şaşkın maviş gözlerinin altındaki kırmızı yanaklarından ısıracağım :) Yeter bu kadar iş iş iş. Biraz da aile hasreti giderelim. Sabahtan beri artık gece olsun da otobüse bineyim diye saati takip ediyor ve zamanı geçiremiyorum. Bu nasıl bir özlemdir Allah'ım. İzninle ve hayırlısıyla bu özlemi gidermeye aileme kavuşmamı nasip eyle inşallah.

İlk defa birinin kıskançlığını yüzünden çok net bir biçimde okudum. Hala şaşkınım. Anca bu kadar belli edebilirdi.

Her saatini dolu dolu keyifli eğlenceli geçirdiğimiz bir tatili daha geride bıraktık. :) İzin biter akşam dönüş yolculuğu başlar işlere kaldığımız yerden devam şu evrağı doldur bu evrağı düzenle :) Neyse herşeyin hayırlısı en kısa zamanda yine görüşmek üzere alanya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri