sırf merakından yazıosn yaa yazma bence
MertCanBey Kayıtlı Üye 15 Haz 2017 #5,664 Sevgilisinden ayrılan soluğu burada alıyor umut kapısı mı bu forum
M Massacre Kayıtlı Üye 16 Haz 2017 #5,667 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. İnanmadığım için dışlanırdım eskiden. Şimdi en azından saygı duymayı öğrenmiş bi kitle var. Aferin biz inanıyorsunuz diye dalga geçmiyorsak sizde geçemezsiniz.
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. İnanmadığım için dışlanırdım eskiden. Şimdi en azından saygı duymayı öğrenmiş bi kitle var. Aferin biz inanıyorsunuz diye dalga geçmiyorsak sizde geçemezsiniz.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Haz 2017 #5,673 Uykumun en tatlu haliii Caaaan dostum iyiki geldin
Bitmeyenkahve Bayan Üye 17 Haz 2017 #5,675 ---> Cevap: ---> Cevap: İçinizde Birşey Kalmasın.. C'abonBô' Alıntı: Napıyosun canım? Genişletmek için tıkla ... etiket atsanda görsem keşke :T:
---> Cevap: ---> Cevap: İçinizde Birşey Kalmasın.. C'abonBô' Alıntı: Napıyosun canım? Genişletmek için tıkla ... etiket atsanda görsem keşke :T:
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Haz 2017 #5,677 Zihnimi dinlendirmek istiorm kalbime soz gecirsin diye
Lilith Daughter of the Void Admin 17 Haz 2017 #5,678 [MENTION=169202]Bitmeyenkahve[/MENTION] cep telefonum yok 1 aydır.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 17 Haz 2017 #5,680 vayy be yıllar bir insanı bu kadar mı değiştirir ..