İçinizde Birşey Kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey Kalmasın..

Belki yaşadıklarımı üzüntümü başıma gelen olan olayları anlatmadığım için içimdeki acı bu kadar büyük oldu.

Ama inan anlatamıyorum işte yapamıyorum belki dayanacağım tek bir kişi ama olmuyor söyleyeceğim diyorum sonra vazgeçiyorum soğuyorum hayattan.

Cünki herkez ben ve sen değil -,-

Fitness'da bir kaç gün olmasına rağmen sanki şişti kaslarım :D

gelmedın yar gelmedddddınnnnnnnnnnnn
anla benı gıdecek yolum yokk
sevdamı dıyecek yerım yokkk

..........

Bugün dükkan şenlik alanı gibiydi doğum günü kutlaması iftar yemekleri birde müşteriler derken güzel oldu ya :D

Ömür denilen zamanın içerisinde, ertesi meçhul bir günden uzak hatıralarla ağırlaşmış tarafımıza, özgürlüğü büyük hayaller sığdırma çabaları yorulmayan düşünceler taşıyoruz.
İyisiyle kötüsüyle yaşadıklarımıza tahammül ederken kalbi ve beyni doğru kullanamayışın doğurduğu bıkkınlıklar çoğaldıkça, eğersiz başlangıçlı hedeflerimize değer katmak uğruna ince eleyip sık dokuyan çabalarımız, gerçekleri kabullenemeyişin doruklarına '' yeter artık '' serzenişleri bırakmaya devam ediyor.
Mutluluğumuz manzarasında kimi zaman gülümsemeyi, kimi zaman kahkahaları boyuyorken, hüzünlerimizi damla damla heceleyen gözyaşı destekçisi hıçkırıklara ne söyleyemesek azdır...

Bugün işyerinde parmagimi kestim sağlık ocagina gittim aile hekimi olmadiğı için muane etmediler :mad:
iyi ki mağazanin yaninda 112 acil istasyonu var hemen pansuman yapildiiiii :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri