İçinizde Birşey Kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey Kalmasın..

Bugün içim çocuk gibi kıpır kıpır,samimi,sürekli gülümseyen neşe saçan bir yanım var hayırdır inşallah :D

Bir daha görsem keşke.
Belki gitmeden görseydim seni.
Keşke son defa olsa gözlerine bakabilseydim.
Zalımmmmmm.

Ben ne zaman büyüdüm anne ben ne zaman bu kadar dertli oldum ben niye ağlayamıyorum anne niye bu kadar hayat üzerime geliyor anne beni tek sen anlardın anne şimdi nerdesin söylesene hani görmüyomusun halimi neler cekiyorum sensiz hani melekler annelerdi niye bana yardım etmiyorsun yoksa beni artık sevmiyormusun niye bu kadar acı cekmek zorundayım naptım sanki hayat insanlar benden ne istiyor anne söylesene sen rahat rahat uyuyurken hiç mi düşünmüyosun beni görmüyomusun artık beni acı cekiyorum gün gectikce kendimden soguyorum anne bıkıyorum yaşamak istemiyorum anne bi kere olsa niye bana gülmüyor hayat sensizliği ve mutsuzluk neden hiç dinmiyor acılarım anne bak anne artık ağlayamıyorum akmıyor gözyaşlarım artık içim kan ağlıyor gün geçtikce seni alan toprak benide cağırıyor yanına ben gelmek istiyorum anne ama korkuyorum anne sana kavuşmak için şeytanlar üzerime üzerime geliyor neden duruyosun artık diye bıktım anne hergün aynı acıları yaşamaktan her gün düşünmekten hergün içim içime sıgmıyor anne hatırlıyomusun üzüldüğüm'de odama gecer ağlardım sonra evde kimse tınlamazdı beni 2 dakkaya hemen tek gelirdin hani şimdi duvarlar üzerime üzerime geliyor sen yine gelmiyorsun anne ne yaptım ki ben bu kadar hayat benden nefret ediyor yoksa sendemi onlara inandın senide benide kandırdıkları gibi kandırdılar yoksa gercekten beni unuttun mu sahi neden hiç görmüyosun artık rüyalarıma bile gelmiyorsun sahi galiba sende beni unuttun anne unutmaz dediklerimin hepsi unuttu gitti anne sen neden bunu bana yapıorsun dedim ya git gide kendimden soguyorum insanlardan soguyorum artık kimseye güvenim kalmadı anne caresizim acizim elimden hiç birşey gelmiyor anne varımı yogumu kaybettim anne söylesene neyim var kimim var şu dünyada biliyorsun varım yogum sendin bana herkezden iyi gelen sendin şimdi nerdesin söylesene sende mi beni unuttun ama şunu bil anne artık hayata bir gram umudum yok ne bi hayalim olacak nede savaşım artık kaybettim anne hayat kazandı ama şunu unutma artık bende yokkum öldü sayın beni artık anladım gercekten kimsem yokmuş yinede sen rahat uyu yerinde ben yaşarken ölmeye devam edicem

Susuyorum sadece insanlara döküyorum sayfalara artık herşeyi bıraktım artık gülemiyorum.

Telefondan anlayan biri olsada bana yardımcı olsa çünkü çok kararsızım :/

Ne kadar iyi bir insan olduğunun önemi yok.Nasıl olsa ilk yanlışında senden kötüsü olmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri