---> İçinizde Birşey kalmasın.. Tribündeki yerini garantiledi harbiden istikrarlıymış :D
Skaikru Kayıtlı Üye 3 Ağu 2013 #521 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Tribündeki yerini garantiledi harbiden istikrarlıymış
S Stinko Kayıtlı Üye 3 Ağu 2013 #522 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Sonra dedim ki İyiki Muslera var
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 3 Ağu 2013 #524 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. harbiden son 27 gün inşallah aksilik olmazsa
M Moreas Bayan Üye 3 Ağu 2013 #525 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Oldu mu şimdi bu! Durup dururken kafam karıştı.
G gizliozne Bayan Üye 3 Ağu 2013 #526 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. En güzel dua ; Başkasının haberi olmadan edilen duaymış.Adımızın bugün çok anılması dileğiyle ..Kadir Gecemiz mübarek olsun
---> İçinizde Birşey kalmasın.. En güzel dua ; Başkasının haberi olmadan edilen duaymış.Adımızın bugün çok anılması dileğiyle ..Kadir Gecemiz mübarek olsun
G Gökbörü Kayıtlı Üye 4 Ağu 2013 #528 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Stinko' Alıntı: fotomacmıı okuyon la sen Genişletmek için tıkla ... ben fotomaç,fanatik,hürriyet gibi sitelrin haberini okumam genelde bu haber vardı dedim ya sadece iddaa
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Stinko' Alıntı: fotomacmıı okuyon la sen Genişletmek için tıkla ... ben fotomaç,fanatik,hürriyet gibi sitelrin haberini okumam genelde bu haber vardı dedim ya sadece iddaa
Lilith Daughter of the Void Admin 4 Ağu 2013 #530 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Bı ton toka bıleklık aldım cok pıs mutluyum suan. xD
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Ağu 2013 #531 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. bu evın pıslıgı toplanmaz sıkılmaya basladım :s
Director23 Banned 4 Ağu 2013 #533 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. İnsanın evinde Ligtv'sinin olması ne kaaadar güzel bir şey Kendimi herkesten bir adım önde görüyorum xD
---> İçinizde Birşey kalmasın.. İnsanın evinde Ligtv'sinin olması ne kaaadar güzel bir şey Kendimi herkesten bir adım önde görüyorum xD
Sibel1 Bayan Üye 4 Ağu 2013 #534 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. mylıfe' Alıntı: benım gıbı bınmeden önce pazarlık yapacan bu sorunları yaşamamak için Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum. ilk defa başıma böyle bir şey geldi hayatın ilk darbesini yedim :3dth8:
---> İçinizde Birşey kalmasın.. mylıfe' Alıntı: benım gıbı bınmeden önce pazarlık yapacan bu sorunları yaşamamak için Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum. ilk defa başıma böyle bir şey geldi hayatın ilk darbesini yedim :3dth8:
S Stinko Kayıtlı Üye 4 Ağu 2013 #536 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Allah bin belanıı versinn werder bremennnnn
Rock SouL Kayıtlı Üye 4 Ağu 2013 #537 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Arsenal 1-2 GALATASARAY |Emirates Cup Şampiyonu Galatasaray #Respect Drogba !
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Arsenal 1-2 GALATASARAY |Emirates Cup Şampiyonu Galatasaray #Respect Drogba !
Director23 Banned 4 Ağu 2013 #539 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Bu Arsenal - Galatasaray ne zaman maç yapsalar Galatasaray a kupa veriyorlar :Ç
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Bu Arsenal - Galatasaray ne zaman maç yapsalar Galatasaray a kupa veriyorlar :Ç