İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

Bu konuyla ilgili bi caps atmak istiyorum ama levyeyle linç edilmekten korkuyorum hep içimde kalıyor.....

belki görmüşsündür ama en güzeli bu :M xD

603021_549590625114057_886878341_n.jpg

galiba sen beni yanlış anladın bahseilen ismin bana ait oldugundan emin olmak için senin açıkca söylemeni bekledim sadece cevap vermek için bir teklif gelmeli dimi yoksa başka hiç bir nedeni yok

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]
Bende bekliyom artı TWD var :pp

Öyle insanlar, öyle düşünce yapıları (aslında olmayan) var ki, neden ülke durumunun bu halde olduğunu anlamak hiç de zor değil. Cehalet.

Mustafa Balbay: İzmir'liler zeybek oynamayı severiz. Kızım yuvadan uçarken, düğününde oynayacaktım. Ama kısmet değilmiş, yuvadan ben koptum!

Buna içi sızlamayana insan demem ben!!!

Bazen kendimle gurur duyuyorum :)

Zor bir pacayi bile orjinal paca yaptim. Orjinal paca yapmak kesip dikmekten daha kolaymis ya.. yamuk oldu uzin kisa oldu derdi yok..
Ablamin pantalonunu kobay olarak kullandim. :) hihi. Baktim old enitemin pantolonunuda orjinal paca yaptim
Hehe benim.pantalonlaida tr de vericem terziye o yapsin hic ugrasamicam :)
Hollandada terziye yaptirdigin parayla bir yeni pantalon daha alirsin :) resmen yeni bir pantalon parasina paca yapiyorlar yuhhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri