İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] gözlüğümün yan kısımları PEMBE. xD

Bi tek onu tanıdım, bide bahaneler
Hikayem öyleki dile gelir en ağır taş bile
Diyebilir, "Bırak be daha neler!"

resımlere bakınca annemı ne kadar cok ozledıgım aklıma geldı huzunlendım :(
offf uzakta olması ne kadar zor bır de alıskınım dıyordum ..

4'üncü bölümü öyle bi bitirdim ki gideyim bir Word dosyası açayım da 5'inci bölümde ne halt yiyeceğimi düşüneyim. Ne yaptım ben. :I

S4u mavi mi alsam beyaz cok kararsız kaldım pff :R

248266_658250767527694_954055103_n.jpg

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]

:M Gözlükler Pembe gerisini getiremedim

Bu haftayı kelımelere sıgdıramıyorum..ıyı kı cocuklar var.. Atlatamazdm bu donemı yoksaaa... Su an ıyı kı koydeyım dıyorum.. Bu manzara bana her seyı unutturuyor...

Bu arada Melıh le de konusmaya basladık . Hıc de kotu bırı degıllll

bugün beni kazıklayan taksiciye hakkımı helal etmiyorum... meslek ahlakından yoksun taksiciye laf sokmuşluğum vardı ama ilk kez bugün yalnız bindiğim bi taksinin şoförüyle ağız dalaşına girdim... bu mübarek günlerde yaptığın yanına kar kalmasın.

Emınenın hava durumu.. Ilık bır ruzgar esıyor..kafa karısık..

bugün beni kazıklayan taksiciye hakkımı helal etmiyorum... meslek ahlakından yoksun taksiciye laf sokmuşluğum vardı ama ilk kez bugün yalnız bindiğim bi taksinin şoförüyle ağız dalaşına girdim... bu mübarek günlerde yaptığın yanına kar kalmasın.

benım gıbı bınmeden önce pazarlık yapacan bu sorunları yaşamamak için :D :D

Allah cezanızı vermesin ya sil sil gözlerim ağrıdı ekrana bakmaktan, başka sitelere gidin reklam yapın abi ya. :/ mouse'umun sol tuşu pert

'' Barışta ve savaşta, karada, denizde ve havada her zaman ve her yerde milletime ve Cumhuriyetime doğruluk ve muhabbetle, hizmet ve kanunlara ve nizamlara ve amirlerime itaat edeceğime ve askerliğin namusunu Türk Sancağının şanını canımdan aziz bilip icabında vatan, cumhuriyet ve vazife uğrunda seve seve hayatımı feda eyliyeceğime namusum üzerine and içerim. ''

Bu namus sözünü verenler şimdi nerdelerr..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri