İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

şimdi sen gidiyorsun ve benden de hoş kalmayı bekliyorsun! sensiz nasıl hoşça kalabilirim?

Şimdi Eylül'de okullar açılıyor, Haziran'ın bilmem nesinde kapanıyor. Şimdi Eylül'ü de saymasak, Haziran'ı da saymasak 8 ay kalır. 15 gün sömestr desek, 9 günde Kurban Bayramı desek 7 ay kalır. 65 gün hafta sonu tatilimiz var, kalır 5 ay. Devamsızlık 19 gün, her gün yarım gün kaçsak 38 gün. 1 ay daha gitti mi. Raporlu günleri de saysak, 3 ay kalır. Yani gerisi sizin ders kaynatma kabiliyetinize kalmış.. :I

Dorduncu kıtabımı bıtırdım.. Yarın yenı bır kıtaba baslıcam.. Daha onemde okunması gereken ıkı kıtap var huhuhu...

Niye Manisalıyım?
Hadi Manisalıyım, niye Manisa'dayım?
Hadi ev burda kabul edelim, en azından yazın niye uzaklaşmıyoruz şu cehennemden ya!
Yanıyorum resmen

Şimdi Eylül'de okullar açılıyor, Haziran'ın bilmem nesinde kapanıyor. Şimdi Eylül'ü de saymasak, Haziran'ı da saymasak 8 ay kalır. 15 gün sömestr desek, 9 günde Kurban Bayramı desek 7 ay kalır. 65 gün hafta sonu tatilimiz var, kalır 5 ay. Devamsızlık 19 gün, her gün yarım gün kaçsak 38 gün. 1 ay daha gitti mi. Raporlu günleri de saysak, 3 ay kalır. Yani gerisi sizin ders kaynatma kabiliyetinize kalmış.. :I

Istediğin kadar azalt, bitmez kahrolasıca xD

Ölüm hagdı çıhmag olmaz emirden
İpek tora halga salma demirden
Aydı ildi gelip keçir ömürden
Telesirik görek yaza ne galdı

yatiyorum kalkiyorum sirf kafamda ödev var söyle yazayim ama o olmamisti sanki film senaristi secilcem alt tarafi not alicam ya..alt tarafi not ne ya sömestr bitecek 5 ay snra mezunum puff:(

Yatcam Kalkcam Yatcam Kalkcamm Hopppp Ordayimm :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri