İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

Ah oksuruk yedin omrumu.
Ya nedem kac gundur uyuyamiyorum ben :( neden uykum firari anlamadim gitti
Sabah karsi uyuyup 9 gibi uyaniyorum yinede uykum gelmiyo. ALLAH ALLAH

ALLAHIM sana sonsuz hamd ve senalar olsun yaRABBIM 2-3 gun uykusuzluktan sonra cok guzel uyudum bugun. Dualarimi kabul ettigin icin hamd olsun yaRABBIM oyle deliksiz uyumak ne buyuk nimetmis halbukim. Saglikli iken, saglikli yaptigimiz hic birseyin kiymetini bilmiyoruz siradan geliyor bize ama insan biraz rahatsizlandimi o siradan gelen seyleri nasil ariyor. Sana sukurler olsun ALLAHIM.

artık bu sesleri duymak istemiyorum,ne olacaksa olsun,mutlu görünmekten yoruldumm

Ruhumu saran karanlıklar esiriyim.ışığa hasret öylesine derdest oylesine yorgun

Kufir edip sovesim varrrrrr... sinir oldum. G.zekalilar. aliye gonderdigim paket 2 tellimidir ne haltsa ordaki postanede alikoymuslar. Goya damgali gonderdim eline ulassin diye almaya gitti icindeki parfum iki telliye kadar gidiyor. Icindeki parfumu cikariyorlar vermiyorlar.
Ee geriside zaten bi ise yaramazdi asil hediyesi parfumdu zaten. Oraya kadar gitsin paket paldir kuldur sonrada kutuyu acip kafalarina gore vermesinler. Ne pislikten bi is bu yaaaa
Deli oldum.

aaa sabrımı taşırıyorsun ama hayy görmez olaydım onları :rpat:

Kötülük pek çok maske giyebilir, hiçbiri iyilik maskesi kadar tehlikeli değildir. ^^

#LiderFenerbahçe

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri