---> İçinizde Birşey kalmasın.. Babamı özlemişim.
Fth93 Kayıtlı Üye 3 Şub 2014 #4,182 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Bir şey düşünemeyecek kadar meşgul olmak istiyorum.
Queen2 N.❤ Prenses 3 Şub 2014 #4,183 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Bir annenin kızına söyleyebileceği en kötü cümle ''artık sen ve ben varız,evimizi sen geçindireceksin'' demesiymiş.
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Bir annenin kızına söyleyebileceği en kötü cümle ''artık sen ve ben varız,evimizi sen geçindireceksin'' demesiymiş.
M Moreas Bayan Üye 3 Şub 2014 #4,184 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Ama ben ona kıyamam ki keşke yanında olsam...
sevdaseli Bayan Üye 3 Şub 2014 #4,185 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. kimbilir ne pişircek becerebilcekmiki
Queen2 N.❤ Prenses 4 Şub 2014 #4,188 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Umursamıyor,yüzü gülüyor mutlu demi,içinde ne kıyametler koptuğunu nereden bilebilirsiniz ki,siz hiç mutlu görünme oyununu duymadınız mı?
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Umursamıyor,yüzü gülüyor mutlu demi,içinde ne kıyametler koptuğunu nereden bilebilirsiniz ki,siz hiç mutlu görünme oyununu duymadınız mı?
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Şub 2014 #4,189 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. huhu gezmeye gıdıoruz
AliceWonder Banned 4 Şub 2014 #4,190 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Icim sisti bulsam artik birsey de kurtulsam..
M Moreas Bayan Üye 4 Şub 2014 #4,191 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Çok değerlisiniz. Üzülmenizi istemiyorum
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 4 Şub 2014 #4,193 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Akşam akşam kurabiye yaptım iyi mi :aa20:
G Gökbörü Kayıtlı Üye 4 Şub 2014 #4,195 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kelimelere dokunabilen insanlar, yüreğimizde de gezebilecek kadar yakındırlar..
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kelimelere dokunabilen insanlar, yüreğimizde de gezebilecek kadar yakındırlar..
Lilith Daughter of the Void Admin 4 Şub 2014 #4,198 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kitaplar, harika şeylerdir.
M Moreas Bayan Üye 4 Şub 2014 #4,200 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Yazamıyorum elime kağıdı alınca. Off noldu bana...