İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

ALLAHIM ne olur tekrarini yasatma :(((

Yine oksuruyorum ve korkuyorum yine 6 ay surer ve ayni acilari cekerim diye.
Oksuruk, bogaz agrisi ve kulak agrisi cekiyorum :(((

Daha yeni iyilestim sayilirdi halbukim... :((( ALLAHim butun hastalara sifalar ver. Amin.

Şu hayatta çoğu şeyi kıl payı kaçırdım çoğu fırsatı çoğu mutluluğu. Değişsin şu talihim.

yapmalı mıyım,yapmamalı mıyım bilmiyorum artık ama konuşmaya ihtiyacım var sanırım.

ALLAHIM ne olur tekrarini yasatma :(((

Yine oksuruyorum ve korkuyorum yine 6 ay surer ve ayni acilari cekerim diye.
Oksuruk, bogaz agrisi ve kulak agrisi cekiyorum :(((

Daha yeni iyilestim sayilirdi halbukim... :((( ALLAHim butun hastalara sifalar ver. Amin.

Geçmis olsun canım :H
Antibiyotik mi almıştın bundan önce ?

Geçmis olsun canım :H
Antibiyotik mi almıştın bundan önce ?

Sagol canim.

Canim bundan once fazla bir ilac vermediler. Filimler filan cekildim bisede cikmadi.
Bogazimda giciklik oluyo oksuruyordum o yuzden doktorlarinda yapacagi bise yoktu. Kendiliginden gecti 6 ay sonra. Antibiyotik bi ara intihap olmustu ondan vrrmisti ama o gecirmedi tabi oksurugumu. Ama simdi kulagimda intihap var galiba. Damla verir. En azindan kulagim gecer.

30 yasima kadar ben kulak intihabi nedir bilmezdim. Ilk kez gecen sefer hasta oldugumda kulak intihabi oldu.
Simdi yine tekrarladi bogaz agrimla birlikte.

Sagol canim.

Canim bundan once fazla bir ilac vermediler. Filimler filan cekildim bisede cikmadi.
Bogazimda giciklik oluyo oksuruyordum o yuzden doktorlarinda yapacagi bise yoktu. Kendiliginden gecti 6 ay sonra. Antibiyotik bi ara intihap olmustu ondan vrrmisti ama o gecirmedi tabi oksurugumu. Ama simdi kulagimda intihap var galiba. Damla verir. En azindan kulagim gecer.

30 yasima kadar ben kulak intihabi nedir bilmezdim. Ilk kez gecen sefer hasta oldugumda kulak intihabi oldu.
Simdi yine tekrarladi bogaz agrimla birlikte.

Boğmaca olmasıın bu ? Mikrop kaptıysan kan tahlillerinde çıkar.. Aksatmadan git hemen tekrar görün bi doktora, bulaşıcı bişey o bilirsin belki, dikkat etmelisin. :)

Boğmaca olmasıın bu ? Mikrop kaptıysan kan tahlillerinde çıkar.. Aksatmadan git hemen tekrar görün bi doktora, bulaşıcı bişey o bilirsin belki, dikkat etmelisin. :)

Olabilir canim. Benim cocuklugumdan begri oksuruk basladimi cok zor geciyor.
Bakalim canim. Burda doktorlar fazla birsey yapmiyorar. Umarim cabuk atlatitim busefer.

Olabilir canim. Benim cocuklugumdan begri oksuruk basladimi cok zor geciyor.
Bakalim canim. Burda doktorlar fazla birsey yapmiyorar. Umarim cabuk atlatitim busefer.

Sen yinede git bir an önce bekleme. :Ü
Allah acil şifa versin.

Sen yinede git bir an önce bekleme. :Ü
Allah acil şifa versin.

Gittim geldim canim. Bagazima tahris olmus dedi. Oksurugumede sirtimi gogusumu dinledi temiz dedi. Bise vermedi. Bi tek kulagima antibiyotik verdi basladim bile kullanmaya.
Eczaneden bide oksuruk surubu aldim kendim. Ins. Iyi gelir.

Sagol canim ilgin icin. Tsk ederim. Simdide biraz yatip dinlenicem.

Aklımdan geçenleri bir cümleyle anlatabilsem, kendimle olan yarışımı kazanabilirdim.

Gittim geldim canim. Bagazima tahris olmus dedi. Oksurugumede sirtimi gogusumu dinledi temiz dedi. Bise vermedi. Bi tek kulagima antibiyotik verdi basladim bile kullanmaya.
Eczaneden bide oksuruk surubu aldim kendim. Ins. Iyi gelir.

Sagol canim ilgin icin. Tsk ederim. Simdide biraz yatip dinlenicem.

Sevindim.. Çabucak iyileşirsin umarım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri