İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde birşey kaLmasın)

Petrokimya yarına mı kaldı bilmiyorum ama firma bizi bırakmazsa iyidir . Evden çıkamıyorum .

ah vurma sevdim işte anne sevdim çok özlüyorum çok sevdim anne yapma ne olur sende sevmedin mi severken ölmedin mi be anne sevdim işte ne yapayım ne kadar uzak olursa olsun imkansız olursa olsun sevdim be anne hergece öldüm be anne bir acıtma be anne vurupta yaramı :(

Gündüz saat satar, akşam maça çıkar, semti eminönü, Henry Bienvenü Henry Bienvenü :)

Bugün baktığımda düne ait keşkeme noktayı koydum o bu şu fark etmiyormuş aslolan sadece o duyguyu yaşamakmış.Ben yada başkası fark yok.

Ben hayatta iki kadını şüphe etmeden , tamamiyle güvenerek sevdim . O kadın " ANNEM " di .

Seni de " ANNEM " gibi sevdim ..!

Hislerimde şu ana kadar hiç yanılmadım . Erken kararlar vermişliğim vardır , bunları da hislerim doğrultusunda yerine getirdim .

Şimdi bakıyorum ve üzülüyorum . Kendim için değil ha ..! Yine " Haklı " çıktım da o yüzden .

Ölümü gördü gözlerinde . Bir çocuk gibi korkarak yürüdü ve kayboldu karanlığın yeşilliklerinde ..

Benim " Forumdan " başka bir hayatımda var ve " İçinden Geçenler " kısmında bunu da yazıyorum . Niye üstünüze alıyorsunuz ki ?

Bu durum her derbi maç öncesi ve sonrası karşı takıma " Küfür Ederken " , birinin Sosyal Ortam da ortaya çıkıp " Ya Arkadaşım Ne Diyorsun Sen " gibisinden cümleler kurması gibi .

Her seferinde dile mi getirmek gerek " Sözümüz Meclisten Dışarı " diye . Söylenmek istenenler zaten söyleniyor .

Yüze söyleyecek " Mertlik " var bende :)

Yeni Jenarasyona biz mi uyum sağlayamadık ? Yoksa milletin midesi mi geniş ? Anlayamadım doğrusu ..

Haydi Yeditepe , bırak tüm yargılarını bir kenara , şehrin pisliklerinden arındır kendini , dar ve karanlık sokakların kuytusundan kaç , karlı ve soğuk havadan bir yudum al içine ve devam et yoluna ..

Bakmak ile Görmek arasında ki farklara takılma . Geometri değildir hayat . Bazen sadece bakarsın . Bazen gözlerin görmek istemez , dalmak istersin maviliğin ufkuna .. Ortaköy'den sallandırırken bacaklarını denize , görmek istemezsin boğazda ki yatları , yalıları .. İşte o anda sen dinlersin İstanbul'u .

Şimdi de kendini dinle . Bırak doğruları , yanlışları , kavgaları ... Yerin dibine de insen ; mutlaka karşılayacaktır seni bir doğru ve bir yanlış ..

Bugün de " Egon " tavan yapsın . Tüm bencilliğinle dur hayat karşısında . Fedakat olma , yardımsever de olma . Bugün sadece kendine oyna . Çalımın bile kendine olsun . Bir günden bir şey olmaz .

BAZILARININ Susmasını Beklemek; Tavuğa Çikolata Yedirip Kinder Süpriz Yumurtlamasını Beklemek Gibidir... :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri