İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde birşey kaLmasın)

Duydum ki gıybetimi yapmışsın, yüzüme söylemekten kaçınmışsın. Benim gibi bir acizden korkmuşsun da Allah'tan korkmamışsın...

yüzüne söyleyecek bir şeyim olsa gelir dile getiririm rahatsız olduğum şıpsevdi sözünden başka bir yorumuna hiçbir sözüm olmaz , zamanında olmuştur bir iki konu dışı konuştuğum yerler. ve eskiden çok sohbetteydim evet geveze olabilirim. bunlara bir itirazım olsa söylerdim. tek sıkıntım şıpsevdi sözün ve bu gerçekten rahatsız edici daha hiçbir olayımı görmeden bana bu yorumu yapamazsın. bunu konuşurdum fakat sohbette fazla konuşacak şekilde denk gelmedik birgün konuşurum.

Ben en son güvenimi, beni yarı yolda bırakanlarda bıraktım.Tahammülsüzüm eyvallahım yok kimselere.Samimiyetler sahte geliyor Artık...Ne insana nede insan görünümlü olanlara inanıyorum..

BAKIYORUM, SEÇİYORUM, GÜLÜYORUM, GEÇİYORUM.

bunu da alıncam alındı diceksin alınmiyim bi de bu huyumu değiştirmeye çalışayım bakalım

Kusur bulmak için bakma birine,bulmak için bakarsan bulursun,kusuru örtmeyi marifet edin kendine.İşte o zaman kusursuz olursun.

Bir şişe şarap Sırdaşım olsun Yanında Sigaram mezesi olsun. Efkar bastı bu nasıl şarkı yaf :M

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri