---> İçinizde birşey kaLmasın) Üsttekinin moralini bozduk galiba
NewCS Kayıtlı Üye 24 Ocak 2012 #1,462 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Face de her profilde aynı espirileri ve komık resımlerı gormekten bıktım usandım. Gormemek ıcın kapatacagım artık.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Face de her profilde aynı espirileri ve komık resımlerı gormekten bıktım usandım. Gormemek ıcın kapatacagım artık.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 24 Ocak 2012 #1,466 ---> İçinizde birşey kaLmasın) öf Emrah'im ya ilgisiz ve sorumsuz olmandan çok sıkıldım ...
NewCS Kayıtlı Üye 24 Ocak 2012 #1,467 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Yapılan haksızlıklara sessiz kalmaktan artık sıkıltım.
Yeditepe Banned 25 Ocak 2012 #1,468 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Benim " Rep Puanımla " kimin ne alıp veremediği var anlamış değilim " Rep Puanım " Egoları tatmin ediyorsa benimkisi " 0 " olsa da fark etmez Sadece Merak
---> İçinizde birşey kaLmasın) Benim " Rep Puanımla " kimin ne alıp veremediği var anlamış değilim " Rep Puanım " Egoları tatmin ediyorsa benimkisi " 0 " olsa da fark etmez Sadece Merak
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 25 Ocak 2012 #1,470 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ankara da Dayımız Yok ki Sözü Geçsin ... Öf Öffff
'-DamLa Bayan Üye 25 Ocak 2012 #1,471 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Koca duyguyu nefrete Çevirdim ! Aferin sana aferin yanılt beni bi kerede yanıLt.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Koca duyguyu nefrete Çevirdim ! Aferin sana aferin yanılt beni bi kerede yanıLt.
Yeditepe Banned 26 Ocak 2012 #1,472 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Hayalimdeki Kadının , Hayalinde Değilim . Kısa ve Netim bugün . Acılarımı yaşıyorum .
---> İçinizde birşey kaLmasın) Hayalimdeki Kadının , Hayalinde Değilim . Kısa ve Netim bugün . Acılarımı yaşıyorum .
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 26 Ocak 2012 #1,473 ---> İçinizde birşey kaLmasın) İyisimi Sen Beni Azad Et ... Sen Sağ Ben Selamet
Yeditepe Banned 26 Ocak 2012 #1,474 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Benim ölüm sebebim %90 Bu takım olur .
Berry* Bayan Üye 26 Ocak 2012 #1,475 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ya benden hoşlanıyor musun, hoşlanmıyor musun hala anlayamadım. Erkek adam da bu kadar çekingen olmaz ki be.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Ya benden hoşlanıyor musun, hoşlanmıyor musun hala anlayamadım. Erkek adam da bu kadar çekingen olmaz ki be.