İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde birşey kaLmasın)

Amin...

Can... Ben bir şekilde düşünmemeye zorluyorum kendimi, aklıma getirmemeye çalışıyorum. Dualar edip gönderiyorum sana, çünkü üstünde düşünürsem saatlerce ağlıyorum, gözlerim şişene, göz pınarlarım kuruyana kadar... Ama düşünüyorum da annen, baban, abin ne durumdadır kimbilir Can. Her akşam işten gelmeni dört gözle bekleyen, gece biraz geç kalsan merak eden endişelenen, seni gözünün bebeği gibi koruyup kollayan ailen ne durumdadır?! Sen böyle yapmazsın Can, böyle gitmezsin, gidemezsin. Hani derdin ya, 'Bırakıp gidemem sevdiklerimi, hayali bile yüreğimi acıtıyor.' diye. Şimdi ailenin, şimdi benim yüreğim yanıyor, canım kanıyor Can! Ne istediler bizden!!! Ne güzel yaşayıp gidiyorduk! Susmalıyım. İçimde kalan o kadar çok çığlık var ki...

Her akşam işten gelmeni dört gözle bekleyen gece biraz geç kalsan merak eden endişelenen

:19:

Bugünlerde profiline tekrar tekrar bakmayı ihmal etmisim .
Kusura bakma :(
kafam hala ve hala o kadar dagınıkki sana .

Can... Seni ziyarete geldiğimde yanımda bir arkadaşım vardı, dostum. Senden sonra tek dayanağım, sığınağım o oldu benim. Hep o avutuyor beni, her gün saatlerce seni anlatıyorum ona. O da senin gibi çok güzel yürekli, hiç sıkılmıyor benden. 'Taş olsa çatlar.' derler ya, ama o hep dinliyor beni, yardım etmeye çalışıyor. Ben seninle konuşurken, o da konuşmuş, benden bahsetmiş sana, öyle diyor. Söz vermiş sana, ben ona emanetmişim artık. Asla senin yerine koyamam onu, koymaya da çalışmıyorum, zaten o da biliyor bunu. Kimi ne kadar çok seversem seveyim, sen olamaz. Ama iyi ki, iyi ki var, o olmasaydı eminim ki senden sonra yaşıyor olamazdım ben. Seni çok özlüyorum Can Dostum.

Yok Can, olmuyor, deniyorum ama cidden olmuyor. Senden sonra bu hayatın dikişleri iyice tutmaz oldu. Yapamıyorum işte, ben bu kadar güçlü biri değilim. Ben böyle bir acıyı kaldırabilecek biri değilim Can. Pes etmek de istemiyorum ama yoruldum, ne için çabalıyorum bu kadar? Neden yapayalnız bıraktın beni? Rüyama gel hiç değilse, dertleşelim, konuşalım. Sımsıkı sarılalım yine. Bana derdin ya 'Sımsıkı sarılamıyorum sana, hep gidecek gibi duruyorsun.' diye... Asıl sendin o Can, sen.

Allah'ım n'olur yardım et bana...

2 kişi arasında kalmak kadar lanet bişey yok bu hayatta :/ Allahım yardım et ya

cok istedim bu gece kendimi asmak
ellerimle kendi mezarımı kazmak
elimden gelen oturup ewimde sana sarkılar yazmak :(

- Forum İçerisinde Yabancı Diller İçin Açılan Özel Bölümler Dışında , Mesajlarınızda Ve Signatürlerinizde Yabancı Dilde Kelime Kullanmak Yasaktır.

yitirilen bir çok bölümde yabancı dili kullanıyorsun , forumumuz türkçe dil üzerine işlev görmektedir. bu son uyarı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri