---> İçinizde birşey kaLmasın) Doktor Derdime Bul Bir Çare.. :R
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 6 May 2012 #4,541 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Doktor Derdime Bul Bir Çare.. :R
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 6 May 2012 #4,542 ---> İçinizde birşey kaLmasın) resim urlsi almaktan nefret ediyorum
leylmira Bayan Üye 6 May 2012 #4,543 ---> İçinizde birşey kaLmasın) [MENTION=25066][M]anya[X][/MENTION] Sago Kolo bölümünü tek geçiyorum tşkler .
---> İçinizde birşey kaLmasın) [MENTION=25066][M]anya[X][/MENTION] Sago Kolo bölümünü tek geçiyorum tşkler .
Lilith Daughter of the Void Admin 6 May 2012 #4,545 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Kızı bilmemde diğerini severdim önceden. Ama şimdi farkettim " beni kırmaktan başka bir işe yaramıyorsun. "
---> İçinizde birşey kaLmasın) Kızı bilmemde diğerini severdim önceden. Ama şimdi farkettim " beni kırmaktan başka bir işe yaramıyorsun. "
D 'DiLek Bayan Üye 6 May 2012 #4,548 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Seninle ilgisi yok. Ayrica yazdigim da senin icin degildi. [MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION]
---> İçinizde birşey kaLmasın) Seninle ilgisi yok. Ayrica yazdigim da senin icin degildi. [MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION]
Deniz kızı Bayan Üye 6 May 2012 #4,549 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Yıllar sonra belki ismini bile hatırlamayacağım insanları neden şimdi takıyorsam sanki.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Yıllar sonra belki ismini bile hatırlamayacağım insanları neden şimdi takıyorsam sanki.
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 6 May 2012 #4,551 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bana bi kahve getir içinde acı hayaller olsun şeker yerine onu koy Belki bugun biter içimdeki bu acı günlerimi şaşırdım be bugun ayın kaçı ?
---> İçinizde birşey kaLmasın) Bana bi kahve getir içinde acı hayaller olsun şeker yerine onu koy Belki bugun biter içimdeki bu acı günlerimi şaşırdım be bugun ayın kaçı ?
H ' hazel Bayan Üye 6 May 2012 #4,552 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Sebebi var mıydı yoksa can sıkıntısı falan mı ne yani.
Bayan Taruz Bayan Üye 6 May 2012 #4,554 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Sende haklısın önemsiz birileri için sıkma canını .
N ` nazLı .. Bayan Üye 6 May 2012 #4,555 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ne yapmak istediğimi bile bilmiyorum ya
Buğra1 Kayıtlı Üye 6 May 2012 #4,556 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Şampiyon Fener en büyük Fener alkışlayın biiiiiiiiiiiiiip
Lilith Daughter of the Void Admin 6 May 2012 #4,558 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bir gün öldüğümde sorgu melekleri soracak ve ben yalnızca Allah'a cevap vereceğim. Sen yar'attın içime. Ben yalnızca sevdim..
---> İçinizde birşey kaLmasın) Bir gün öldüğümde sorgu melekleri soracak ve ben yalnızca Allah'a cevap vereceğim. Sen yar'attın içime. Ben yalnızca sevdim..
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 6 May 2012 #4,559 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Emre Belözoğlu