---> İçinizde birşey kaLmasın) kayseri online istanbul ofline
D 'DiLek Bayan Üye 7 May 2012 #4,562 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Sanirim benim icin en iyisi öyle olacak..
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 7 May 2012 #4,565 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bu yıl ki tekvando şampiyonasına avni aker de start verildi, altın madalyada zokora, gümüşte colman, bronzda ise burak yarışacaklar :H
---> İçinizde birşey kaLmasın) Bu yıl ki tekvando şampiyonasına avni aker de start verildi, altın madalyada zokora, gümüşte colman, bronzda ise burak yarışacaklar :H
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 May 2012 #4,566 ---> İçinizde birşey kaLmasın) bı bolum daha ızlesem mı acaba evet ızlıım
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 7 May 2012 #4,567 ---> İçinizde birşey kaLmasın) öff be ne işmiş
SiNi Kayıtlı Üye 7 May 2012 #4,570 ---> İçinizde birşey kaLmasın) ne yapmaya çalışıyorsun ki? ne bu hakaretler
H ' hazel Bayan Üye 7 May 2012 #4,571 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Görüşmek üzere. Hakkınızı helal edin .. Altın takıcam sana düğününde xD Hadi hoşçakal.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Görüşmek üzere. Hakkınızı helal edin .. Altın takıcam sana düğününde xD Hadi hoşçakal.
bluee Kayıtlı Üye 7 May 2012 #4,572 ---> İçinizde birşey kaLmasın) akşam akşam moralim sıfıra indi.Pencereyi açıp bağırasım var.
Altmis Bir Kayıtlı Üye 7 May 2012 #4,574 ---> İçinizde birşey kaLmasın) bu etiket olayı çok dandik olmuş
eslem61 Bayan Üye 8 May 2012 #4,575 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Acı veriyorsa geçmiş geçmemiş demektir...
Lilith Daughter of the Void Admin 8 May 2012 #4,576 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ama bu sorular çok zor.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 8 May 2012 #4,577 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ya tam oldu diyorum bir kapıya yaklaşırken diğeri için geri dönüyorum bütün kapılar kapanıyor ne olacak bu işin sonu uff
---> İçinizde birşey kaLmasın) Ya tam oldu diyorum bir kapıya yaklaşırken diğeri için geri dönüyorum bütün kapılar kapanıyor ne olacak bu işin sonu uff
yesil83 Bayan Üye 8 May 2012 #4,578 ---> İçinizde birşey kaLmasın) bazi uyeler pek gorunmuyor, ayrica efsunkari merak ettim, o hakaret etmez ama, acaba gecici banmi yedi? neyse... off su ayrilik ne zor birseymis ya helede gorustukten sonra... yaaa 4-5-2012 ye geri donmek istiyorum
---> İçinizde birşey kaLmasın) bazi uyeler pek gorunmuyor, ayrica efsunkari merak ettim, o hakaret etmez ama, acaba gecici banmi yedi? neyse... off su ayrilik ne zor birseymis ya helede gorustukten sonra... yaaa 4-5-2012 ye geri donmek istiyorum
D 'DiLek Bayan Üye 8 May 2012 #4,580 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bazen dudakların bitirmediği cümleleri, gözler tamamlıyor.