---> İçinizde birşey kaLmasın) Canım abim seni sevde olmadığın günler bir başka seviyorum
G Gülümse. Bayan Üye 4 May 2012 #4,501 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Canım abim seni sevde olmadığın günler bir başka seviyorum
G Gülümse. Bayan Üye 4 May 2012 #4,502 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Gülümse.' Alıntı: Canım abim seni sevde olmadığın günler bir başka seviyorum Genişletmek için tıkla ... Evde tabi o sevde değil. Daha sakin olmalıyım
---> İçinizde birşey kaLmasın) Gülümse.' Alıntı: Canım abim seni sevde olmadığın günler bir başka seviyorum Genişletmek için tıkla ... Evde tabi o sevde değil. Daha sakin olmalıyım
bluee Kayıtlı Üye 4 May 2012 #4,503 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ah İstanbul...!Sen değil misin ki içinden geçen deniz uğruna iki yakası bir araya gelmeyen...!
---> İçinizde birşey kaLmasın) Ah İstanbul...!Sen değil misin ki içinden geçen deniz uğruna iki yakası bir araya gelmeyen...!
Gözde' Bayan Üye 4 May 2012 #4,504 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Onu çok seviyorum İzmir sen de söyle söyle herkese
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 May 2012 #4,505 ---> İçinizde birşey kaLmasın) ağladım ağladım kendime geldim
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 4 May 2012 #4,506 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Kendime Yalan Söyledim.. Yalnızlığı Ben İstedim..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 May 2012 #4,509 ---> İçinizde birşey kaLmasın) yarın ne yapcam bılmıorum :s ah rabıs ahh
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 4 May 2012 #4,511 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ne Karanlık Odalardan , ne masallardaki cadılardan korktum Sensizlikten Korktuğum Kadar..
---> İçinizde birşey kaLmasın) Ne Karanlık Odalardan , ne masallardaki cadılardan korktum Sensizlikten Korktuğum Kadar..
H ' hazel Bayan Üye 4 May 2012 #4,512 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Anlamıyorum ki hanginiz bu kadar ısrarcısınız
Bezmi$h Banned 4 May 2012 #4,515 ---> İçinizde birşey kaLmasın) bir an bile bıkmıyor sana bakan gozlerim
G Gülümse. Bayan Üye 4 May 2012 #4,516 ---> İçinizde birşey kaLmasın) ben söyleyeceklerimi söyledim yazdım yazdım sildim. Sen göremedin. Benim sorunum değil.
---> İçinizde birşey kaLmasın) ben söyleyeceklerimi söyledim yazdım yazdım sildim. Sen göremedin. Benim sorunum değil.
Lilith Daughter of the Void Admin 5 May 2012 #4,517 ---> İçinizde birşey kaLmasın) " Yolu bilmekle , yolda gitmek arasında fark vardır . "
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 5 May 2012 #4,519 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bugün zaman hızlı geçecek gibi.
G Gülümse. Bayan Üye 5 May 2012 #4,520 ---> İçinizde birşey kaLmasın) O gün ne olacak gerçekten çok merak ediyorum ondan hala buradayım.