İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde birşey kaLmasın)

Gizemlerimle dolu bir hayatta hiç birşey yapamazsın , düşünüp durursun , buda zaman kaybıdır , belki bir çok şey elde edersin , lakin zamanı geri çeviremezsin.şimdi içimi döksem bu beyaz sayfa ya , boşver , en azından burası beyaz kalsın.

Benden uzak dur dememeliydim ona.
Belki beni bu yüzdne cezalandırıyo blmiyorum.
Tam 3 gün olucak.
Mesaj yok .
Bende atmıcam iste inat değil mii.
Ama seviyorum ya .

4 Gündür alkol almıyorum. Ramazan diye değil, aşırı tüketimden "karaciğerinde yağlanma başlamış" dedi doktor. Şaka mısın ulen içmeyim diye mi yapıyorsunuz diyecektim 60 yaşında adam, denmez ki. Moralim bozuk yaa !

Tekrar ediyorum, aleyhimizde ortaya çıkarılan düşünceler yanlıştır, bu gerçekler tarihçe ve mantıkça ortadadır. Bu konuyu vatandaşlarımıza da önemli bir şekilde duyurmak gereğini hissediyorum. Çünkü az olmakla beraber üzüntüyle duyuyoruz ki, milletin tarihini okumamış veya millî duygudan yoksun kalmış olması gereken bazı kişiler, yabancıların aleyhimizde söyledikleri suçlamaları reddetmedikleri gibi vatanlarını suçlu göstermekten çekinmiyorlar. Hâlâ bugün, Sultanî okulunun salonlarını aleyhimizde konferans verdirmek için yabancılara açık bulunduranlar var, bu gibilere lânet...

Biliyordum, biliyordum. Sonu sessizlik, sonu özlem... Sonunu sevmeyeceğimi de biliyordum, git derken! Ne yapıyorsun, anlat güzel mi oralar?

Elden gittiği gibi kolay gitmiyormuş ki kalpten...

yinede üzüLürüm sana birşey olursa , yine ben üzülürüm dertler seni bulursaa ;)

ölüyorum yorgunluktan ,eve gitmeden ölmesem bari,lafta teyzemlere oturmaya geldik oturduk gene bilgisayar gene bilgisayar xD ayrıca sırf o tavsiye etti diye bi kitap almak için bi sürü yol yürüdüüm kuzenciğimi de yorduum bakalım babilde ölüm istanbulda aşk nasıl bi kitap :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri